Nu poti sa faci nimic...trebuie doar sa astepti si cu timpul o sa uiti de el.si nu te lasa dusa de nas de orice fraier care vrea doar sa isi bata joc de tine.trebuie sa intelegi ca el vroia doar sex(fostul)si sa iti dai seama ca nu era de tine si iti zic eu ca o sa-ti treacabafta
Trebuie sa ai incredere doar in cine merita. Daca el vrea doar sex de la tine crezi ca te merita? Nu draga mea, ai nevoie de un baiat care sa te iubeasca neconditionat, pentru ceea ce esti tu, nu care sa vrea doar sex.
Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la fostul, controleaza-ti gandurile, sunt ale tale, doar tu le poti stapani. Gandeste-te la actualul, la calitatile pe care el le are, nu ii mai da atentie fostului, din ce zici tu aici el crede ca doar sexul conteaza intr-o relatie insa nu e asa.
Inalneste-te mai des cu actualul si nu mai da atentie la ce zice sau face fostul. Trecutul e trecut, lasa-l acolo unde e.
Apai scuza-mi sinceritatea, da' ti-ai facut-o cu mana ta, de ce te plangi?
In momentul in care faci o alegere si iei o decizie despre care STII ca e gresita, pierzi orice drept de a te plange de consecinte.
Te-a obligat/santajat sa te vezi cu el? Ma indoiesc.
Suporta urmarile alegerilor tale, invata din ele si data viitoare fa unele mai bune.
Cat despre actualul iubit, iti dau un sfat: ia o foaie de hartie si noteaza-ti tot, dar absolut tot ce apreciezi la el. Ajuta mai mult decat ai crede
In oricine, pana la proba contrarie. nici fetele nu-s usa de biserica stai linistit
George0197 întreabă: