El iti face cadourile din inima. Trebuie sa intelegi asta si nu te vei mai simti rau cand iti da. Ar trebui (nu stiu unde lucrezi dar spun in general) sa te simti rau cand primesti ciubucuri nu cadouri.
Si, out of record, "ca cheltuieste" se poate evita prin "ca isi cheltuieste".
Varianta răspândită de la oier la preşedinte de tipul "ca, virgulă, cascadorul" este pur şi simplu de prost gust.
Nu lucrez..asta este problema, stiu valoarea banilor..adica cand primesc de la parinti din strainatate 200 euro pe luna trag de ei sa ma intretin, mananc un fel de mancare o saptamana.
Scuza ma, nu sunt nativa romana si nu cunosc toate cuvintele
Multumesc
Cu placere. Cred ca esti o fata deosebita, oricum.
Draga mea, daca maine n-ai mai avea bani nici de o paine, n-ai regreta clipele de acum?
Daca tot te rasfata, macar bucura-te de ceea ce primesti, ca nu se stie mai tarziu, daca vei mai avea astfel de momente.
Oamenii isi manifesta iubirea inclusiv facand cadouri; apreciind astfel de gesturi, dai de inteles ca primesti cu bucurie dragostea lui.
Hmm foarte putina lume se simte prost. Trebuie sa fii realista asta este. Daca asa esti si te simti nu poti schimba. Prostia face parte din tine, cu asta te-ai nascut asta e. (ps: sunt sarcastic)
Buna! Pai nu are rost sa te simti prost. Incearca sa te gandesti ca el iti daruieste din inima tot ce iti da, si nu se gandeste la bani cand e vorba de tine, deci de ce ai face-o tu? Ar trebui sa lasi grijile deoparte si sa te bucuri pur si simplu, nu banii conteaza, ci sa faci persoana iubita fericita.