| FORMULADTI a întrebat:

Buna,cum fac si eu ca prietena mea sa nu se mai supere de la toate nimicurile? pe bune a ajuns sa se supere ca merg la culcare mai devreme, sau ca mii somn. sau si mai rau se supara pe lucruri stranii, pe care eu nu le stiu.mai pe scurt, motive are 1000 si le face ft bine.cum s-o dezvat de acest obicei? pe mine ma supara ft mult asta sad p.s mereu cind e suparata imi zice ca nu tin la ea, desi o iubesc la nebunie sad

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ai râzgâiat-o prea mult! Nu o mai băga în seamă o perioadă şi vezi ce reacţie are!

| zăGhost a răspuns:

Cred ca fata tine mult la tine, de-asta o deranjeaza.
Cand iti e somn mai devreme, de exemplu, zi-i ca mergi sa dormi, dra ca te revansezi si ziua urmatoare o suni sa vorbiti mai mult (sau stai mai mult afara etc), astfel nu cred ca va continua cu supararea.
Daca cumva continua, prefa-te ca te superi si tu pe ea repede, iar dupa ce faci pe ofticatul, zi-i: "vezi ce bine e cand faci la fel?".

| neutrino a răspuns:

Daca nu ar fi asa, nu ar fi "femeie".

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Eu cred ca face asta pentru ca vrea sa gaseasca motiv sa va despartiti.Imi pare rau asta cred eu si tu nu iti dai seama pentru ca dragostea e oarba.am trecut si eu prin asta. Sper sa te-am ajutat

| nuamnumedececontinuuisacitesti a răspuns:

Ii cam proasta, eu nu ma supar pe chestii din astea prostestilaughing))

| robertshadow a răspuns:

La fel se intampla si la mine sau cel putin s-a intamplat ca vrea sa ne despartim,pe un motiv stiut numai de ea, la fel se certa si cu mine pentru nimicuri, nici eu nu mai inteleg, mai ales ca mereu se impaca daca ziceam k face asa doar ca sa se desparta nu se impaca cu mine, nici eu nu mai stiu ce sa zic.

| valyseby a răspuns:

Poate are o perioada cand nu ii merge prea vbine. Ai incercat sa vorbesti cu ea sa o intrebi ce se intampla? Orice ti-ar spune incearca sa o asculti si sa o motivezi sa mearga mai departe cu tine. Nu incerca sa o judeci ca nimeni nu are nevoie de asta. O fata, o femeie are nevoie de sprijin asa ca acorda-i-l. Mult succes.