'-Ţi-ai găsit pe cineva cu care să-ţi petreci liceu?'
'-Nu, de ce?'
'-Pentru că eşti foarte dorit.'
Şi mai departe de descurci.
Hei! Pai depinde si de varsta! Zambeste-i. poarta-te foarte frumos cu el si baga-l mai mult in seama decat pe ceilalti baieti..ai putea eventual sa incerci sa-l privesti mai mult in ochi..si poate asa si-ar da seama Insa parerea mea e ca ar fi fost mult mai bine sa-i spui dar e alegerea ta Succes!
E simplu. Daca vorbesti cu el pe facebook spune-i buna dar nu mereu, lasa-l si pe el sa iti spuna. Da-i linkul de la o poza de a lui si spune-i ca aici arata bine. Da-i multe emoticoane gen :3 si
E simplu. Daca vorbesti cu el pe facebook spune-i buna dar nu mereu, lasa-l si pe el sa iti spuna. Da-i linkul de la o poza de a lui si spune-i ca aici arata bine. Da-i multe emoticoane gen :3 big hug si
Incearca sa intretii discutii lungi cu el nu numai pe facebook ci si la telefon. Nu te speria daca nu merge. Ideea e ca daca e mai mic de 16 ani e foarte probabil sa nu vrea o relatie sau sa vrea o relatie scurta pentru ca la varsta aia baietii sunt imaturi si vor sa se afirme si nu prea stiu cum sa intretina o relatie.
Pai il poti intreba cateva chestii despre el si sa gasiti lucruri in comun... Ce primesc?
buna! stii sinceritatea, increderea si iubirea sunt primi pasii dintr-o relatie. stiu ca e greu sa ii spui adevarul te inteleg, pentru ca am avut caz identic ca al tau, dar stii eu primul pas care l-am facut a fost sa ii cer nr de telefon si vorbeam cu el infiecare zi prin mesaje ii trimitea pupici dar stii dupa acesta el si-a dat seama si mai spus ca si el ma place asa ca apoi bineinteles am stat cu el si etc... dar stii eu te sfatuiesc daca nu ai curaj sa ii spui cerei nr de tele, cand te intalnesti cu el intreaba-l numai lucruri despre el "dexemplu poti sa il intrebii daca are iubita" si poate o sa si dea seama ca te intereseaza de el si ca iti pasa. incearca sa integrezi in viata lui sper ca te-am ajutat. bafta! mult noroc sper ca Dumnezeu sa va ajute sa fiti impreuna si sa va iubiti!