| xDudeee a întrebat:

Cum ii pot spune unui baiat ca nu il plac.intr-un mod cat mai frumos, si delicat?

Răspuns Câştigător
| alycess a răspuns:

Spune-i ca sunteti persoane diferite.cu caracter diferit.si nu va merge... spune-i ca pentru tine e doar ca un frate si nimic mai mult...happy sper sa-ti fi fost de folos Fundita?

6 răspunsuri:
| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Spune`i ca iti place de altul si ca dupa ce n`o sa iti mai placa de acela o sa incerci sa te uiti la el intr-un diferit mod

| andrutza18 a răspuns:

Invital la un suc si explica-i cea c simti. spune-i ca e mai rau sa il lasi sa creada ca ti la el decat sa il faci mai tarziu sa sufere

| alphastreet a răspuns:

Cand esti numa tu cu el sarutal dar fa-o in mod spontan si sigur vei primi ce iti vei dori

| raluca0306 a răspuns:

Daca ti-a cerut sa fii iubita lui si tu nu il placi ii spui ca deocamdata nu vrei sa fii cu el, vrei doar sa fiti prieteni buni si spune-i sa nu se supere pentru.ca nu are de ce.Incearca sa nu vorbesti urat cu el, ca poate ai sa-l ranesti.Bafta :*!

| umbra99 a răspuns:

E greu. Daca te place mult,il va durea... Spune-i ca nu merge, ca e dragut dar pur si simplu nu merge... Asta nu se poate face usor, dar trebuie sa-i spui.

| smekerasu33 a răspuns:

Intr-un mod mai delicat nu este acesta:''nu te plac mars'' efectiv ii dai si o palma.trebuie sa ii spui uite baiete (ca daca te place trebuie sa te asculte)cum sta treaba stiu ca ma placi eu nu te plac, dar am putea ramane prieteni si sa nu te superi pe mine.