Eu nu pricep cum poate cineva care se considera sanatos la cap, sa isi faca prieten/prietena atata timp cat gandurile ii sunt la fostul/fosta. E o dovada de egoism fata de persoana actuala care te iubeste. Iti dai seama ce aiurea ar suna:"Te iubesc dar inca ma gandesc la ex/a". Altfel spus: "te iubesc dar nu destul". Noroc ca nu spune nimeni asa ceva ca ar fi jale.
Nu ai ce sa ii faci. Trebuie sa uite singur. Si asta nu e ceva ce se face la comanda. Daca tii la el si vrei sa fiti impreuna, propun sa luati o pauza (in care bineinteles sa nu incepeti sa umblati fiecare cu nu stiu cine), si dupa ce omu se vindeca, sa reluati relatia. Altfel cel putin tu vei avea de suferit.
Nu mi se pare de condamnat sa iti placa de cineva in acelasi timp in care inca te mai gandesti la o relatie mai veche, dar mi se pare total deplasat sa ceri sau sa accepti cuiva sa fie cu tine atata timp cat nu esti pregatit sa te dedici noii relatii.
Toata treaba asta ma duce cu gandul la alte chestii decat la dragoste (din partea lui ma refer). Dar depinde de cum vede fiecare dragostea.
Eu cred ca nu este pregatit pentru o noua relatie, s-a prea "avantat" intr-una noua, crezand ca asta il va face sa uite de ce a fost inainte.
Ceea ce poti face tu este sa-i fi prietena inainte de a fi iubita, sa discuti cu el despre aceasta, sa ii intelegi starea, sa fi suportul lui. Si numai cand va trece peste toate, numai cand spectrul vechii iubiri nu va fi intre voi, atunci veti putea vorbi despre iubirea voastra.
Nu trebuie sa il faci tu sa uite de ea daca nu e in stare sa treaca mai departe. Solutia e foarte simpla : Daca inca nu poti lasa trecutul atunci nu ai ce sa cauti cu mine, eu traiesc in prezent.
Pai daca tine la tine si te iubeste nu se mai gandea la ea. Am presimtirea ca o sa va despartiti.
Buna!
Nu prea ai cum sa il faci sa uite de fosta. Trecutul lui este numai al lui si nu poti face nimic in privinta aceasta. E ca si cum ai incerca sa ii stergi niste amintiri care le-a trait. Cu timpul o va uita pe tipa respectiva. Daca el ar incerca sa te faca pe tine sa uiti de fostii tai prieteni ai putea sa faci chestia asta doar pentru ca il iubesti? Eu nu cred ca ai fii in stare cat de tare te-ai bate tu cu pumnii in piept, asa ca nici lui nu ii cere lucru asta si nu incerca sa il faci sa uite, lasa-l va uita singur.
Bafta!
Buna.Pai.incearca sa ii aduci aminte catusi de putin de fosta lui prietena.Incearca sa iti petreci mult timp cu el.si sa faci lucruri care ii plac lui.Asa nu se va gandi la fosta lui prietena.ci se distra.
Bafta:*
Eu acum recent am avut o pov asemanatoare cu actualul iubit.intr-o zi s-a dus la fosta ia lasat semne pe gat prietenului meu si eu can l-am intrebat mi-a zis ca de la munca pana acu cateva zile cand mi-a recunoscut ca ia trimis un msg sa vorbeasca ca ea. s-au intalnit si au vb dar nu au facut nimic. mi-a recunoscut ca a gresit avea lacrimi in ochi si mi-a spus ca se jura ca nu se va mai intampla. logic ca nu mai am asa incredere in el dar am sa-l las o perioada...nu stiu ce sa fac. el mi-a recunoscut ca ma iubescte f mult avem un an de cad suntem impreuna.deci nu stiu zic ca sa lasi de la sine lucrurile ca in timp o sa uite.
Pff.in momentul de fata si eu st in acceasi situatie, si nu pot sa zic decat ca st nervoasa pe el si nu suport gandul sa stiu ca se gandeste la ea.mai bine ar fi sa terminam orice legatura cu ei pentru ca apoi sa vada ca lipsa noastra o sa ii doara un pic.pentru ca fostele nu cred ca se vor mai intoarce la ei. INDIFERENTA omoara.
Din pacate draga mea nu prea poti face nimic in privinta asta. desigur exista un motiv pentru care ei s-au despartit asa ca tu ii poti arata ca esti altfel, trebuie sa fii acolo pentru el sa il asculti sa ii arati ca il iubesti si sa nu il bati la cap cu scene de genul" o iubesti inca" pentru ca nu ai face altceva decat sa-i aduci aminte de ea. eu te sfatuiesc sa ai rabdare si in timp va trece peste si daca nu trece inseamna ca e timpul sa renunti si sa mergi mai departe. succes
Buna! si eu trec prin aceeasi situatie, dar nu vad ca fiind o problema atat de grava. Trebuie sa ai incredere in tine, incearca sa faci ce nu a facut cealalta si totul va fi ok. Cu siguranta timpul va rezolva problema, important ca tu sa ii acorzi toata atentia si sa il faci sa vada ca tu chiar ii vrei binele si iti doresti o relatie cu el. Bafta!