Pai nu poti convinge pe cineva sa faca sex in rahat, fiind intr-adevar cea mai scarboasa si degradanta metoda de sex.
Oferă-i ceva în schimb, cum ar fi un trio cu prietenul tău sexy singur la care se uită în continuare sau poate o ladă de bere.
Spune i că dacă nu o face o sa te despărți de el, după sa vezi ce sare pe tine.
In loc sa stai sa ti pierzi timpul prin al convinge, mai bine ai face o faptă bună și ai merge la unu care ar vrea asta
Cum? Sai duci una buna care sa-i placa cum arata fizic, sa ii curga balele dupa ea.Cu tine nu vrea pentru ca nu te place cum arati fizic.Chiar de sinteti casatoriti, tu crezi ca gata ala este innebunit dupa tine? Nici pomeneala.
Fac orice, doara aia care is inebuniti dupa un partener.Nu ma crezi, intreaba pe cei care sunt in situatia asta, is destui.
Sexul anal nu inseamna 'sex in rahat' documenteaza-te inainte sa dai sfaturi
Buna…in primul rând as vrea sa te întreb, tu ai mai făcut sex anal? Lubrifierea este foarte importantă…și eu duc munca de lămurire cu soția?♂️
E posibil ca soțul să facă parte din categoria celor care ar face orice fel de sex cu orice altă femeie în afară de soție; cu ea, doar vaginal, că doar nu e "parașută", ci nevastă și mama copiilor lui.
Așa este…mulți vorbesc fără sa cunoască! Aia nu fac nici sex oral stai liniștita, doar poziția misionarului
In fine…ți am scris și mai Jos…tu ai mai făcut sex anal? Lubrifierea este foarte importantă
Nu știu ce bărbat refuza asta. Discuta cu el, spune I dorința ta, luați o încet. Fa l sa va uitați la niște.videoclipuri vu asta, poate îl vor face sa vrea
Asa cum l-ai convins ca esti partenera potrivita pentru el.
Daca e vorba de penetrarea ta, cauta o pozitie favorabila si muta penisul "vis-a-vis". Nu stiu ce barbat ar refuza o femeie care se impinge cu fundul in penisul lui erect.
Daca e vorba de penetrarea lui... Mai bine te uiti la un film, si uiti de fantezie.
Buna. Nu, dar sunt dispusa si dornica sa incerc. M.am documentat destul, cred eu, desi nimic nu se compara cu experienta in sine. Succes in munca de lamurire?
Poate are el o Percepție despre femeile care fac anal…cum ca sant curve! Din moment ce a refuzat categoric
Remusopen întreabă: