anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca actualul meu prieten inca mai tine la fosta? A fost o faza acum cateva zile in care prietenul meu s-a intalnit cu fosta si aceasta i-a spus ca il iubeste..insa dupa am vazut discutia celor doi pe mess si ea l-a intrebat daca mai tine la ea...si evita raspunsu adica spunea ca nu pot vorbii despre asta acum pentru ca exista ceva ca intodeauna si nu pot face nimic.Ce sa inteleg? Multumesc

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa mai tina la ea dar ce mai conteaza doar e cu tine acum...

| onasis1961 a răspuns:

Poate mai are ceva pentru respectiva, dar atâta timp ce e cu tine, ne se mai pune problema de iubire între ei. Logic dacă ar iubi-o ar fi cu ea! Nu?

| 5123fsda a răspuns:

Intelege ca: Ea il place si ii foarte geloasa pe tine! El te iubeste si nu stie cum sa-i spuna mai frumos "It's OVER", ca nu mai are nimic cu ea!

| Liviucu a răspuns:

Mai, nu fi rea, intr-un fel il inteleg. Si eu cred ca voi trece prin asa ceva toata viata. Si eu am iubit extraordinar de mult, la sublim as putea spune, o fata. Nu era ea nici tare frumoasa, nici urata, nici buna din suflet 100% (asta pentru ca era mai haina decat imi pot imagina chiar si acum) dar nici extraordinar de darnica. Dar pentru mine era perfecta, era prima mea iubire, ce naiba! Si-atunci tot ce stiu este ca ori de cate ori va reveni, desi n-am sa o mai iubesc DELOC, totusi, o sa am un oarecare discomfort... care nu imi va da pace in veci. Numai daca imi aduc aminte de unele momente, de unele amintiri ma ia cu jale. Asa ca... trebuie sa-l intelegi, insa ar fi cam grav daca nu si-ar putea stapani si emotiile, sentimentele, dorintele. Daca te iubeste indeajuns pe tine, pe aia o da incolo cat ai zice peste. Insa daca nu te iubeste indeajuns, atunci esti intr-un real pericol si da, iubesti pe cine nu trebuie. happy

| neutrino a răspuns:

Este evident ca mai tin unul la altul. Tu ar trebui sa fii leacul pentru el.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da trebuie sa i reimprospatezi memoria cu lucrurile care l au facut sa te aleaga pe tine. In legatura cu baietii care inca mai se tin de fostii, sa stii ca noi nu ne inchidem niciodata toate portitele cu fostele.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai nu cred ca a uitat-o... daca a mai fost si sex intre ei atunci sa stii ca nu are cum sa o uite.

| b33a a răspuns:

Parerea mea ca ar trebui sa il fai sa nu se mai gandeasca la ea!

| Mihaela0011 a răspuns:

De ce trebuie sa ghicesti? Discuta cu el acest subiect, intreaba-l ce simte cu adevarat, si vezi cum poti favoriza situatia.Multe spune comportamentul lui fata de tine si relatia voastra, dar pina la urma multe depind de tine.Chiar daca tine cit de cit la fosta lui, e cu tine, asa ca fa-l sa se simta,, acasa''. Numai bine!

| Andutzu30 a răspuns:

Buna, uite incearca sa ii iei telefonul si uitate la poze si la numerele de telefon.
Spune-i ca daca te iubeste sa iti spuna sincer, pentru ca sinceritatea este o dovada pretioasa in cazul tau, succes. fundita? damio doar daca merge