anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca actualul meu prieten inca mai tine la fosta? A fost o faza acum cateva zile in care prietenul meu s-a intalnit cu fosta si aceasta i-a spus ca il iubeste..insa dupa am vazut discutia celor doi pe mess si ea l-a intrebat daca mai tine la ea...si evita raspunsu adica spunea ca nu pot vorbii despre asta acum pentru ca exista ceva ca intodeauna si nu pot face nimic.Ce sa inteleg? Multumesc frumos.

6 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Trateaza situatia cu nesimtire. Daca te macini, mai rau faci... ba mai mult, o sa pui presiune si pe el si risti sa rupi relatia. Daca cumva o comiti, ghici la cine o sa se intoarca laughing (ca doar acolo e cel mai usor)

| ElenaErika a răspuns:

Eu zic ca macar putin tot tine la ea. Dar cred ca vrea sa o dea uitarii pentru cate are pe tine si nu vrea s arenunte la tine. Asta este opinia mea. Sper sa va fie bine in relatie si sa am dreptate. Funda?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce să înţelegi? Să tragi un semnal de alarmă.
Nu te măcina, ci întreabă-l. Vorbiţi serios...comunicarea e foarte importantă şi nu vei fi sigură decât atunci când vei afla din gura lui.
Mult succes şi o noapte cât mai plăcută!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar tu, tu mai simti ceva pentru fostul?

| florinflorin34 a răspuns:

Incearca sa discuti cu el. Daca schimba sau evita subiectul e clar ca ascunde ceva. Ochii in patru, schimbarile daca vor fi le vei simti.Ai grija si succes.

| Brunette73 a răspuns:

Scumpo. urmareste semnele. daca isi va schimba comportamentul fata de tine, probabil da, "tipa" a trezit sentimente ascunse, de care poate el nu mai stia. daca ramane la fel. si o "respinge" pe ea, evita discutiile gen "impacare" atunci, nu ai de ce sa-iti faci probleme :*