Paii. ar trebui sa faci pe indiferentul. :p pentru ca asta le place fetelor. vei fi ca o provocare pentru ea si se va gandi daca este destul de buna pentru tine si asta o va face sa te doreasca si mai mult.
si in legatura cu fetele. se poate sa fie si asta la fel ca cealalta. doar ca trebuie sa fi indiferent cu ea, cand este cazul sa o bagi in seama dar in masura mica, sa gasiti subiecte de interes comun etc. dar nu uita sa fi tu~! e cel mai important lucru. si daca nu te place asa cum esti. ei bine. nu te intrista. lumea nu s`a terminat. inseamna ca nu era ea aleasa.
Succes. :*
fundita?
De ce nu o intrebi? Daca se poarta urat cu tine, nu avem noi de unde sa stim. Tu esti baiatul, tu ar trebui sa faci primul pas.Ca ti-a zis prima fata ca te place, e doar o chesti.Nu o sa iti spuna fetele "imi place de tine". De asta sa fii sigur! Cum ti-am spus:Tu esti baiatul, tu trebuie sa stii ce sa faci. Daca iti place de ea, du-te si intreab-o, ca doar nu o sa te muste.
Deci parerea mea, timpul le rezolva pe toate. Sfatul meu este acela sa ii faci avansuri, sa nu o lasi pe ea sa faca primul pas, doar esti barbat ce naiba? Daca esti mai timid, nu trebuie sa vorbesti.Cateva priviri admirative o vor face pe ea sa-ti raspunda si apoi, daca te place, totul vine de la sine.Nu uita! Respiratie proaspata, nu vorbi urat in preajma ei si fii foarte sincer cu ea! Te va placea, sunt sigur!
Salut! Am o fata in clasa si de fiecare data vine la mine la banca si se uita la mine insistent si imi zambeste... nu stiu eu, nu ma pricep. Orice fac, oricand vin se uita la mine cu coada ochiului. Vreau un raspuns va rog.
KatiMe27 întreabă: