anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca mai tine la fosta? Acum cateva zile eu impreuna cu prietenul meu am fost la o petrecere acolo s-a nimerit a fi si fosta lui prietena. Dupa ceva timp s-a dus sa o salute pe fosta dar parca l-a uitat Dumnezeu acolo...din cate am inteles de la niste cunostinte aceasta i-a spus ca inca mai tine la el si ca il iubeste.Aceasta fata nu stia ca eu sunt cu el si credea ca este inca singur.S-au despartit de ceva timp. Dupa aceasta petrecere o fata mi-a spus ca actualul meu prieten a vb cu aceasta fosta si i-a zis ca "nu stiu ce sa spun in acest moment, mi-ai spus ca ma iubesti dar nu pot face nimic acum... Dupa aceste chestii m-am gandit ca sentimentele lui pentru ea inca ar fi.dar ceva il retine in a se mai impaca.Ce sa fac? Ce parere aveti? Va multumesc ca ati citit.

4 răspunsuri:
| miamia1 a răspuns:

You have the pussy, you`re the boss! Invata cum sa il tii langa tine. cu mici recompensehee hee. if you know what I mean.
Oricum. e clar ca tine la tine, daca statea doar ca nu avea alta oportunitate, te lasa sa se intoarca la fosta.
In plus, faptul ca ti-a marturisit ca a vb cu fosta arata faptul ca are incredere in tine si ca vrea sa iti spuna ce se intampla, intr-un fel sa te anunte ca nu iti ascunde nimic, ca nu ai de ce sa te simti amenintata.
Trebuie sa lupti pentru el, daca simti ca asta merita. si nu uita sa iti dai seama ce il innebuneste si sa pui in practica, cu portialaughing.

| December a răspuns:

Pai e posibil intr-adevar sa mai tina la ea, dar probabil ca tine deja si la tine si i e greu sa aleaga. Gestul lui in schimb a fost unul urat! Din moment ce a venit cu TINE la o petrecere nu e ok ca te-a lasat "balta" acolo si el s-a dus sa discute cu fosta acolo minute bune. Ce poti tu sa faci e sa-l intrebi direct daca mai tine la ea si ce vrea el de fapt. Nu stiu de cat timp esti cu el, dar ma gandesc ca nu de prea mult daca el inca se mai duce la fosta. Trebuie sa aveti o discutie serioasa pe tema asta.

| neutrino a răspuns:

Tu nu ai reusit sa-l faci sa o uite.

| OMULidee a răspuns:

Lasa gelozia. Fa-l sa fie atras de tine!
I-ai lasat un spatiu si face comparatie. Nu te mira sa se intoarca la ea daca nu-l atragi. Arata-i ce ai mai bun!