| gina09 a întrebat:

Buna cum imi exicit prietenul? fara a fi nevoiata sa facem sex. funda pentru cele mai bine raspunsuri happy
P. S fara a face mistoo var rog!

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ceea ce vrei tu duce la sex.

Daca vrei sa excluzi sexul saruta-l normal nu sari pe el la propriu.

| emchristina a răspuns:

laughing.fostului meu ii placea sa ii plimb unghiile pe spate (cand aveam unghiile mari logiclaughing)el zicea ca il excita ff tarelaughing)

| elenac a răspuns:

In ce fel ca sa vezi daca e potent sau sa-si dea drumul:pentru potenta saruturi pasionale,pe gat pe piept plimbi unghiile pe el, asta daca ai, stai peste el si te freci de el il lasi sa te pipaie si pentru ejacuare daca nu merge asa simplu doar cu atingeri ii faci laba cu mana sau sex oral.mult noroc!

| katycc a răspuns:

Dupa urechea stanga este un loc unde baietii se excita. il poti saruta pe gat sau sa-l mangai usor pe abdomen

| Diana1d a răspuns:

De ce ii chinuiti?laughing
Am mai vazut intrebari de genul asta.
Nu intelegeti ca le faceti rau daca ii excitati si apoi, vorba aia, ii lasati cu curu`n balta?

| ŦєтiţaŦăяăNuмє a răspuns:

Saruta`l cu multa pasiune pe gat si asa asa sti uwinking
.
Eventual poti sta in bratele lui si faci si cateva miscari finutzetongue.
Intre timp il mangai...
Sau cel mai usor da`i o labahee hee)

| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Poti sa il saruti pasional sa stai la ei pe picior sa te freci de el putin mai poti sa il atingi prin anumite zone sti u dar imi e mila de saracul baiat sa il exciti si sa il tii cu ochii-n soare. Daca tot vrei sa il exciti daca nu vrei sa faci sex poti sa ii faci o felatie asa se simte si el bine si cred ca si u, parerea mea. Fundita?

| KidutzuLuvv a răspuns:

Saracu`lsad dar tie nu ti`e mila de el?straight face

| gina09 explică:

Nevoita*scuze

| Carmenela a răspuns:

Il pupi in fundlaughingcea mai buna excitatzielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa-l exciti trebuie sa-l saruti pasional, in timp c stai in bratele lui si sa il lasi sa te pipaie.Si daca simti ceva tare sub tine inseamna ca ea e in suslaughing, deci si el e ft excitat