| Aimedian a întrebat:

Buna cum imi fac o iubita am avut dar nici una nu era serioasa

Răspuns Câştigător
| AnonimaSecretá a răspuns:

Inainte sa iti faci o piretena, cunoaste-o foarte bine, apoi fa pasulwinking

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cauta o fata cuminte, una care se inroseste cand ii vorbesti, nu una care-ti sare de gat fara sa te cunoasca!
Doar vezi ce comportament au in societate, de ce iti alegi fete care stii din start ca te vor dezamagi?
Cauta mai mult si cu mai multa atentie!

| darrio2007 a răspuns:

Depinde si cum ai abordat-o si modul cum te-ai comportat cu ea. Poate problema este si la tine.La asta te-ai gandit?

| RAY a răspuns:

Salut, in primul rand prima oara isi faci prietena apoi iubita asta e evolutia unei relati, acuma nu te cunosc daca esti serios sau daca chiar isi doresti cea ce spui, nu stiu ce varsta ai,asa ca n-am ce sasi spun,nu stiu cum te-ai comportat cu ele etc ca sfat important e sa socializezi cu cat mai multe fete, exemplu cauta pe facebook fete din orasul tau sigur vei gasi o fata serioasa ca sunt, depinde si de comportamentul tau nu uita personalitate, statut financiar asta conteaza la femeii pentru o relatie, pentru sex conteaza fizicul si cateodata si pentru o relatie, din fizic nu poti trai

| Danysan a răspuns:

Mareste-ti cercul de cunostine si intra in vb cu fete care carezi tu ca ar fi viitore iubite.Asigura-te ca sunt interesate de imperechere (Pardon )Relatie.Pt ca orice fata cat de proasta ar fi inainte de o realtie te analizeaza pentru ca e constienta ca se va ajunge si le sex daca va fi cu tine.Inainte de a trece la lucruri serioase fi sigur ca respectiva e si ceea ce cauti tu.Nu te ghida numai dupa aspect vezi daca aveti lucruri in comun, daca aveti acea atractie spre lucruri comune. Este foarte important ca intr-o relatie partenerii sa gandeasca cam la fel si sa fie pe aceeasi lungime de unda cand vine vb de, decizii si viitorul relatiei lor.Sunt si fete serioase dar de obicei sunt mai reci si repulsive cu potentialii iubiti.Denota o mare provocare cucerirea acestora si se recomanda multa insistenta. Rezulatatu e unu scontat si cu multe impliniri Sufletesti dar si materiale.Ai grija!

| BLeur a răspuns:

Caută o fată pe gustul tău.
Vorbeşte mult cu ea, încearcă să vă cunoaşteţi şi să vezi ce aveţi în comun, după totul vine de la sine.

| Aimedian explică:

Si unde sa gasesc asa fata

| AlinutZzZ a răspuns (pentru Aimedian):

De unde sa stie lumea asa ceva? Pe strada, la mall, in club.
Tine minte "Varu te rezolva!"