Cat priveste cum il convingi s afaca sex cu prezervativ, este al naibii de simplu, ii spui clar in fata: "vrei sex, eu accept doar daca porti prezervativ de la inceput pana la sfarsit", fara nici o ezitare!
Asta este singura conditie care trebuie s ao pui de fapt tuturor barbatilor, daca vrei sa nu risti sarcini sau boli cu transmitere sexuala.
Imi pare rau sa-ti spun, probabil iubitul tau nu are atata experinta de viata si nu stie ca, neejaculand in tine poate totusi sa te lase gravida, cu lichidul seminal care se scurge involuntar din pensiul lui in primele secunde cand este introdus in vagin (desii contine doar 2-3 picaturi, poate contine si sperma), singura conditie ca sa te lase gravida, este ca tu sa fii in perioada fertila.
Sfatul meu este sa nu accepti sex fara prezervativ, daca nu vrei sa risti o sarcina.
Inca un sfat, anticonceptionalel nu te feresc de boli cu transmitere sexuala, dar prezervativul da!
Ai putea accepta dar numai in cazul in care ciclul tau menstrual este unul perfect/foarte REGULAT, caz in care iti poti determina cu maxima precizie perioada fertila. Astfel ai putea sa-l obligi sa intretineti contacte sexuale neprotejate doar in zilele corespunzatoare celor 2 perioade nefertile si cu folosirea metodei coitului intrerupt in zilele din preajma perioadei fertile. Ati putea folosi la fel de bine ovulele spermicide Pharmatex sau Contracept M care folosite corect ofera o protectie teoretic similara cu cea oferita de prezervativ. In orice caz el ar trebui sa fie de acord cu cele sugerate in raspunsul meu. Multa sanatate!
Nu trebuie sa crezi in ceea ce spune el, spune prostii, din nestiinta sau rea vointa. Sexul se face intotdeauna cu prezervativ, altfel cel mic isi va face de cap, cu sau fara vointa stapanului. Daca asa- zisul tau iubit nu vrea, atunci sa-si puna pofta-n cui iar tu nu te juca cu sanatatea si viitorul tau.
Îl convingi foarte ușor. Începi cumpărând tu prezervative. Și când sunteți aproape de a face sex și el e foarte excitat, îi spui că ori cu, ori nimic.
Ce inseamna tampenia asta cu "s ar supara pe mine"?
nu vrea cu prezervativa sa raman la laba. ca nu el ramane insarcinat
La coitus interruptus ai sanse sa ramai insarcinata (in perioada fertila) 5% daca o scoate la timp si 27% daca nu o scoate la timp.
Pune la socoteala ca s-ar putea sa nu va intelegeti. Daca el stie ca poate avea o problema de erectie cand / pana isi pune prezervativul o sa insiste.
Daca aveti o relatie buna si comunicati bine o sa gasiti o solutie.
Bafta!
Eu zic sa nu o faci fara, parerea mea, am facut eu asa cum zice iubitul tau si nu a ramas insarcinata, dar am stat cu o mie de griji aman2 pe cap pentru ca ei ii intarziase menstruatia din cauza schimbarii corpului (cica) si dai si cumpara teste de sarcina, si dai si stai cu ea ca plange... ohoo, da-mi mesaj daca vrei sa aflii din greselile mele ca pe viitor sa nu le faci si tu
Spune i ca pentru tine e foarte important si daca te iubeste cu adevarat ar trebui sa accepte acest lucru. daca simti ca e baiatu potrivit si ai incredere in el.atunci fa o fara
HappynewCenusa întreabă: