| bebbe_4442 a întrebat:

Buna
Cum isi pot da parintii seama. ca te-ai inceput viata sexuala?, fara sa le spui big grin

Dau vot + funda la cele mai bune raspunsuri.:d

9 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Au secretele lor! La randul tau iti vei da seama si tu cand vei fii mama! Si iti va parea si tie rau sa stii ca primul in viata fetei tale a fost un derbedeu, sau ca fata ta a facut-o prea devreme; nu uita ca ai fost legata de mama ta din toate punctele de vedere in primele 9 luni de viata!

| Ellenna a răspuns:

Mama isi poate da seama. Pentru ca stie prin ce schimbari trece corpul. Dar poate crede ca e din alte cauze happy

| Andra_3863 a răspuns:

La mine ai mei si-au dat seama cum am intrat in casa...
de mica am avut o relatie deschisa cu ai mei, dar mi-a fost prea jena sa le zic asta. numa` ca si-au dat seama ei singuri exact in acea zi.nu am mai putut dupa sa neg.
Posibil ai tai sa stie deja numa` ca nu mai au ce sa iti spuna...laughing)

| numedeutilizator a răspuns:

Parintii nu isi dau seama daca tu ti-ai inceput sau nu viata sexuala, daca nu le spui. cu toate acestea, daca tu iti schimbi comportamentul, starile, atunci cand esti cu ei, crede-ma ca pot banuii. acum depinde si ce fel de relatie ai tu cu ei. sper ca ti-am fost de folos. happy

| RaBiOsA a răspuns:

Eu nu cred isi da nimeni seama, doar daca le spui tu. Sau in cazul in care vor contacta un ginecolog. Daca ai o relatie intima, nu te apuca sa spui la lume ca ai facut aia si aia, ca asa se duce vorba si se afla. Stai linistita, daca nu spui tu sau partenerul de relatia voastra intima, nu isi da nimeni seama. Dar depinde, ca se spune ca unele persoane se pot dezvolta din cauza hormonilor...acuma depinde si de constructia si organismul fiecarui om. Pastreaza cat mai bine secretul si nu isi va da nimeni seama.

| Gabitzaa a răspuns:

Pai poti sa telatesti in solduri.nu stiu ce se intampla cu sfarcurile sau sa te latesti in fund.nu stiu n-am incercat niciodata

| Gabitzaa a răspuns:

Latesti*

| Yasmina_3676 a răspuns:

Dupa comportament.

| Loriiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai depinde, difera de la om la om. Adica unele fete se dezvolta in solduri, la unele se vede dupa fata[ pentru ca sunt trase la fata ], depinde sunt multe feluri din care iti poti da seama ca o fata nu mai este virgina.

Întrebări similare