anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum îţi dai seama că un coleg de clasă te place? Care sunt semnele cele mai evidente?

1. Poate să nu vorbescă cu tine la şcoală, iar în afara şcolii să vorbiţi destul?

2. Dacă îţi cere lecţiile? Adică ar putea să le ceară şi altcuiva că doar se înţelege bine şi cu celelalte persoane din clasă.

3. Dacă mergi cu tramvaiul şi stă doar cu faţa spre tine, chiar dacă nu zice multe, te priveşte uneori în ochi, sau zice chestii amuzante?

4. La şcoală se comportă de parcă nu ne ştim, nici nu ne prea salutăm, dar dacă e să ne vedem la evenimente publice vine mereu să vorbească cu tine sau în afara orelor.

6.L-am surprins de mai multe ori că se întorcea în spate şi mă privea constant, uneori menţinea putin privirea, ar alteori şi-o schimba.

7. Când stătea aproape de mine în tramvai cum era aglomeraţie, i s-a atins mâna de a mea, dar nu şi-a retras-o gen repede, sau ştiu eu.

Poate că e tipul băiatului mai timid, de aceea nu prea pot să îmi dau seama.

Mulţumesc pentru timpul acordat!

Dau funda pentru cel mai complex şi cel mai de folos răspuns.

3 răspunsuri:
| NicoletaSimina a răspuns:

Este un semn foarte concret ca o face intentionat, atunci cand el ti-a atins mana si dupa ce si-a retras mana.Un al doilea semn, ar fi acela cand te priveste constant, indiferent unde te afli.Al treilea semn concret, este atunci cand te apara de anumite persoane care vor sa-ti strice reputatia.Al patrulea semn concret, este atunci cand iti cere sfaturi cu privire la anumite lucruri, si lista poate continua. happy Ceea ce conteaza si mai mult, este daca va avea macar odata curajul sa te invite la o intalnire! happy Daca iti zambeste foarte des si se baga in seama cu tine, sunt alte semne clare ca este interesat de tine. Sper ca te-am ajutat!

| Horusss a răspuns:

Cel mai simplu si sigur mod de a afla daca baiatul te place este sa il intrebi direct.
Niciodata sa nu iti fie rusine sa spui unei persoane ce simti pentru aceasta, deci iti repet când va mai intalniti il iei deoparte si ii spui tot ce ai de zis.
Hai ca nu e asa de greu happy

| Futangii a răspuns:

Posibil anumiti baieti din jurul lui te considera urata, iar din acest motiv nu vb cu tine deoarece nu vrea sa strice prietenia cu ei, dar daca e sa nu fie cu meltenii aia prosti vb cu tine, deci clar te place.