anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:*cum iti dai seama daca un baiat te plk cu adevarat.(nu stiu niciodata ce le trece baietzilor prin capcrying)sincer il iubesc si nu vreau sa'l pierd...va rog ajutati-ma cu cat mai multe raspwaiting va implor:*:*

mersi anticipat!

4 răspunsuri:
| hasegawa a răspuns:

Este cam greu sau mai bine spus imposibil sa ne dam seama ce gandesc altii si/sau ce cred despre noi.
Ar trebuii sa-ti dai seama din felul cum se poarta cu tine, cum iti vorbeste, cum te atinge, cum isi petrece timpul cu tine...sunt multe feluri sa-ti dai seama daca te place sau nu, insa nici unu sa-ti dai seama ce gandeste, chiar daca la un moment dat cunosti o persoana foarte bine si aproape ca vei intui ce va spune in urmatoarea clipa tot nu vei putea spune ca sti ce gandeste

| andreea7520 a răspuns:

Iti dai seama ca un baiat te place cand iti zambeste larg, iti face complimente, iti vorbeste frumos, te invita in oras. Ideea e ca nimeni nu stie ce e cu adevarat in mintea fiecarui baiat, insa dupa priviri iti dai seama de multebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Detalii! Nu ne-ai spus nimic nici despre el, nici despre tine, nici daca ati avut o relatie, nici cati ani aveti. Cum vrei sa te ajutam daca nu stim nimic despre voi, despre comportamentul vostru?

| chivas21 a răspuns:

La intrebarea asta iti poate raspunde baiatu ala! laughing Eu ce sa-ti zic? Sa dau din casa nu pot! laughing Tu inca nu ai instinctele necesare! Eu simt cand cineva ma place, incerc sa par putin indiferent si o dau la o parte din calea mea. Atunci vezi tot! Nu stiu ce e asa greu. laughing Iti faci propriu mod de a afla ce e in capul altcuiva! Insa ai nevoie de un IQ cat mai sus! Succes!