Banuiesc ca esti minora.Din experienta mea iti spun ca parintii apreciaza cel mai mult sinceritatea,chiar daca nu iti zic asta.Tu esti sincera ca sa le castigi increderea,e simplu! Este important sa dai detalii despre baiat, spre exemplu:mama/tata, am un coleg in liceu cu care ma inteleg foarte bine si m-a intrebat daca nu iesim la o plimbare.Moment in care ei au sa te intrebe ce varsta are,probabil cum se numeste,unde sta etc. Apoi,le poti spune ca e simpatic si iti face placere sa petreci timpul cu el,e amuzant,te face mereu sa razi. Daca presimti ca nu te vor lasa,poti spune o minciunica,cum ar fi ca e in aceeasi echipa de volei cu tine, dar sa nu exagerezi, ci doar ca sa le arati ca nu e un strain si nu prezinta un pericol pentru tine.Pe urma, sa nu uitam ca ei au sa-ti dea un termen (sa fii acasa pana la ora 9) sau, ma rog, alte conditii.Sa nu cumva sa le incalci .La intalnire nu are rost sa fii ceea ce nu esti.Fii naturala, imbraca-te lejer ca sa te poti simti bine, nu sa iei o bluza mulata si din cauza emotiilor sa te stranga sau sa incepi sa te scarpini sau cine mai stie o esarfa legata prea strans.stii tu.Conteaza sa fii naturala ca sa transmiti exact ceea ce vrei sa transmiti.Ce o sa vorbiti tine de voi.Important este sa incepeti o discutie, nici n-ai idee cate subiecte puteti aborda si o sa vina pe parcurs, din vorba-n vorba. Sper ca ti-am fost de folos si tine minte sa fii naturala pentru ca el vrea sa se intalneasca cu tine asa cum esti!
beausingurlamasamea întreabă: