Razbunarea arma prostului!
nu vreau sa te jignesc, dar cel mai bun mod dea te razbuna este indiferenta ta.prin asta va intelege c a insemnat pentru tine!
Buna! Sa stii ca si eu am vrut sa ma razbun pe un fost iubit si crede-ma ca totul s-a intors impotriva mea.Parerea mea este ca ar trebui sa lasi lucrurile asa cum sunt.Candva va suferi si el ca si tine.Roata se intoarce odata si odata.Succes
Unele relatii se sfarsesc dintr-un motiv sau altul. O relatie se poate termina oricand, chiar daca te-ai straduit, ai facut totul pentru ca relatia voastra sa mearga, dar la un moment dat nu s-a mai putut si a venit momentul despartirii. Este dificil sa accepti terminarea relatiei de dragoste, dar va trebui sa o faci. Dupa ce ai trecut peste acest moment de inceput, de negare, gandul tau zboara spre o razbunare. Fie ca o faci doar sa-i atragi atentia sau vrei sa il faci sa sufere este foarte posibil sa iti doresti sa te razbuni pe fostul iubit.
Daca are un frate sau un prieten foarte bun incearca sa il seduci. Va fi o situatie jenanta pentru fostul tau iubit. Daca reusesti sa incepi o relatie cu un barbat apropiat lui, ai grija pentru ca asemeni unui cutit cu doua taisuri. Daca te implici prea mult, poti suferi, asa ca sedu-l si abandoneaza-l!
Daca tu crezi ca va veti intalni intr-o zi anume, drumurile voastre se vor intersecta, incearca sa fii cat poti de sexy: machiaj, haine potrivite, coafura. Fa-l sa regrete ca v-ati despartit si isi va da seama ce a pierdut, insa va fi tarziu sau nu, mingea este in terenul tau.
Daca te-a parasit pentru o alta femeie incearca sa il seduci pana in momentul in care se cearta cu noua iubita, din cauza ta. Ar fi perfect ca el sa se desparta de cealalta, sa se intoarca la tine, iar tu sa il parasesti. Stii deja ca relatia nu merge, ai incercat toate posibilitatile inainte de despartire.
Poti sa folosesti internetul pentru a-l face sa se simta umilit in fata prietenilor. Poti face un profil cu numele lui unde sa postezi mici secrete de ale lui, poze pe care nu si-ar fi dorit sa le vada cineva vreodata sau filmulete video in care nu ar fi dorit sa apara. Dupa ce ai facut asta ii poti invita prietenii sa ii vizualizeze profilul.
Poti sa pui in vanzare pe site-uri de licitatii lucrurile lui care au ramas la tine, nu este nevoie sa le vinzi cu adevarat. Ai grija ca el si prietenii lui sa vada anunturile postate de tine.
Buna...pai du-te cu unu' si saruta-te.ai grija ca el sa vada tot)
daca te-a iubit sau te mai iubeste in continuare o sa moara de ciuda.).iti recomand cel mai bun prieten.sau cineva apropiat lui daca vrei sa-l enervezi.
bafta
Păi... ai putea " incerca " ceva cu o persoană, [ băiat ]. pe care nu o suportă.nu cu un prieten bun, că după iese mai urât. Sau ai putea să fi deşteaptă să nu faci nimic, să-l laşi pe el acolo în durerea lui.
Fiind indiferenta,sa te distrezi, sa-ti vezi de viata ta, sa nu-i acorzi mare atentie ca sa-i fie ciuda ca-ti merge bine in toate.
HarMonyy întreabă: