| Rebek_5775 a întrebat:

cum ma pot desparti de prietenul meu, fara sa nu il iau prin surprindere?

Răspuns Câştigător
| Roberta a răspuns:

Fi indiferenta cu el cateva zile, nu il mai lasa sa te sarute, gaseste tot felul de motive pentru a nu va intalnii, raspundei cu intarziere la telefon. Fa tot ce sti ca nu ii place. Improvizeaza

9 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Impusca-l! te asigur ca va fi surprins doar pentru cateva momente!laughing

| Robert a răspuns:

Nu mai vorbi cu el.

| alinaiiiioana a răspuns:

Pff pai tu il cunosti cel mai bine tu ii stii personalitatea nu?
in orice caz ai grija sa eu zici frumos. ceva gen scuze dar nu mai putem fi impreuna am nevoie de o pauza vreau sa fiu un timp singura sa imi un ordine in ganduri sper sa ma poti intelege si imi cer scuze ca s-a terminat asa... succes ai grija sa nu pari indiferenta pentru ca asta il va supara si va crede ca nu ai tinut niciodat la el

| apcouk a răspuns:

Cea mai buna replica este : "cred ca ar fi mai bine pentru amandoi sa ramanem doar prieteni". Indiferent de modul in care vei face asta el tot te va considera o vaca dar asta e cea mai buna replica. Daca faci ce ti-au scris ceilalti nu e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca merita o despartire asa?
Sa racesti relatia, va intelege ca el a fost de vina si poate nu asa a fost.
Nu e musai sa zici " S'a terminat.", dar de dragu vremurilor bune fi sincera cu el si explica-i ce nu iti mai place la relatie, poate merge luata de la capat. Bineinteles daca tu nu ai vreun Fat-Frumos care sa te consoleze dupa aceasta despartire.

| Dany3l16 a răspuns:

Ah ce atata zarva: zi gata aici se termina relatia noastra vreau sa ne despartim.

| Curiosu_3935 a răspuns:

Alearga-l cu matura si cand il prinzi dai cateva, se va desparti de tien sigur :*:* da-mi fundulica puppy dog eyespuppy dog eyes

| anonim_9922 a răspuns:

Buna,cand va intalniti fii mai distanta fata de el...si daca te intreaba ce ai spune-i ca esti prost dispusa... vorbeste mai rar cu el la telefon si dupa 3-4 zile spune-i ca vrei sa va despartiti si gata, nu cred ca este luat prin surprindere dupa ce vede ca esti din ce in ce mai indiferenta fata el el. sper sa te fi ajutat cat de cat raspunsul meu si te astept la intrebarea mea daca ma poti ajuta cumva.

Întrebări similare