| Anna1996_7323 a întrebat:

Cum mi-as putea sa-mi fac cont pe youtube?
Dau FUNDA!
Soryyy de catigorie.

Răspuns Câştigător
| Mellie00 a răspuns:

Nu e greu! Intrii pe youtube, dai pe sign up (in coltul din dreapta sus) sau daca scrie numai sign in da pe sign in si undeva pe pagina aia trebuie sa scrie si sign up, da click pe sign up, completezi campul ala + mailul tau, dai mai departe dupa care la un moment dat iti va cere nr de telefon, scrie-ti nr de telefon pentru ca dupa 2-3 minute vei primi un cod, codul ala il scrii mai departe. La final trebuie sa-ti confirmi contul, cum faci asta? Intrii pe mailul cu care ti-ai facut contul si vei primi un link de confirmare, dai pe link si contul tau va fi confirmat. Asta e tot, daca nu ai inteles ceva poti sa-mi trimiti un mesaj. fundita?

2 răspunsuri:
| alinbrd a răspuns:

Intri pe youtube si unde dai tu acolo sa cauti melodie sau ce mai cauti tu putin mai in dreapta este acolo create account dai click iti introduci numele. emailu... si apoi o sa-ti vina un cod de confirmare.trebuie doar sa ai messu aprins si o sa iti apara in colt dreapta ca ti-a venit un email; tu dai click pe el si apoi apesi pe codul de confirmare si gata. Funda te rog!

Întrebări similare