| angelica02 a întrebat:

Buna cum nu pot cere la cineva sfatul va rog pe voi ajutati-ma:M-am indragostit rau nu stiu ce pot face nici noaptea nu mai pot dormi imi vine sa plnag mereu nu mai pot rezista...stiu poate ma credeti nebuna dar m-am indragostit de un barbat si e si insurat dar asta nu e pentru ca vreau eu si pentru ca simt! Ajutor ma sufoc celui mai bun raspuns il voi premia! p.s. fara jigniri

Răspuns Câştigător
| sensualus a răspuns:

Pai zii lu nevasta-sa si poate vrea si eahappy

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ceea ce descrii tu acolo nu e ceea ce pare.Tu esti atrasa de el si atat -nu ai cum sa te Indragostes-ti de cineva asa usor -Dragostea se manaca -cu altceva la tine e doar atractie.Sincer eu cred ceea ce zici dar trebuie sa te gandes-ti ca distrugi o casnicie si esti fata tanara-Parerea mea e ca ar trebui sa oferi placere de a te fu*te unui baiat de varsta ta dar nu la unu insurat.

| ErrorFound a răspuns:

Prin asta conclud ca nu inteleg dragostea.
Incearca sa renunti la sentimente. Gandeste-te la tot ceea ce e mai rau pentru a te indeparta de el. Nu spune ca e prea greu, e chiar foarte usor. Mai ales pentru femei.

| Moisie a răspuns:

Fara sa te jignesc, in ceea ce spui tu nu este vorba de iubire ci de hyormonii care ti s-au urcat "la cap".
In primul rand iubirea nu este acel instinct animalic de a dori pe cineva, ci este ceva profund ce trece si prin suflet dar si prin ratiune, si despre ce ratiune poate fi vorba daca el este insurat?
Cand te mai apuca drocovenii din acestea incearca sa te masturbezi si vezi cum iti trece!

| aladeieri a răspuns:

Oare eu sunt acela? laughing

| angelica02 explică:

Esti nebun sensual in trei nu mergelaughing)