| AndradaMircea a întrebat:

Cum pot deosebi mucoasa cervicală la perioada ovulației? Am citit pe diverse site-uri că trebuie să fie abundentă şi cu aspectul albuşului de ou. La mine este într-o cantitate foarte mică, uşor lipicioasă şi nu se întinde deloc.
Mă puteți ajuta?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Acceseaza si citeste cu atentie urmatorul material in care este descris in mod profesionist si foarte detaliat tot ce trebuie sa stie fiecare fata/femeie despre mucusul cervical. http://www.totuldespremame.ro/......arcina.Vei ajunge astfel sa iti cunosti foarte bine corpul si sa stii care iti este perioada ta fertila in care se poate forma o sarcina, cum te comporti la ovulatie, sau in perioada de infertilitate. Cunoscand aceste informatii corecte vei sti cel mai bine care este modulde aproceda in cazul in care doresti sa ramai insarcinata, sau din contra, sa stii cum sa procedezi pentru a evita o sarcina nedorita. Multa sanatate!

| Goddess23 a răspuns:

De cele mai multe ori femeile observ pe chilot o scurgere cu aspect de albus de ou dar intr-o forma rotunda in celellalte zile aceasta secretie este lunga(orizontala, pe marimea chilotului). Cantitatea difera de la femeie la femeie. In ajutor iti pot veni si testele de ovulatie sau temperatura corpului.

| AndradaMircea explică (pentru Goddess23):

Mulțumesc pentru răspuns! Am observat pe chilot (acum 20 de minute m-am uitat), o pată lungă, orizontală cum ați precizat şi dvs. Deci probabil, nu sunt în ziua ovulației, nu?

| Goddess23 a răspuns (pentru AndradaMircea):

Cel mai probabil nu e ziua ovulatiei.