| smartdjs a întrebat:

cum pot face ca iubita mea sa aiba mai mult chef (libidou) o iubesc mult, dar e anul prea percepe intimitate, iar sa facem dragoste se intampla 1 pe saptamana sau la 2 saptamani ea nu are chef spune ca asa este ea. De multe ori spune ca ma iubeste, dar eu ma intreb iubire fara daruire nu prea exista, adica o imbratisare sa simti acele fiori aceea dorinta la ea nu exista asa ceva

Răspuns Câştigător
| madalina_8123 a răspuns:

Tind sa cred ca se intampla ceva cu ea. Daca nu vrea sa vorbeasca, atunci chiar nu stiu ce poti face tu. Poate are o prietena si poti afla de la aceasta cate ceva, in caz ca ar vorbi cu ea. Poate nu sunteti compatibili. Chiar nu mai stiu ce sa spun. Gandeste-te ca intr-o relatie comunicarea e esentiala, iar daca ea nu vrea sa comunice...nu prea stiu cum arata viitorul vostru. Pune-i asta in vedere si vezi ce va spune. Aveti grija de voi!

22 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai astepatat-o apropae 4 ani?!
Wow! Inseamna ca ori e frigida si nu ii place sexul, ori nu o atragi... din astea doua. Poate primele experiente sexuale nu au fost tocmai reusite si acum evita.
Vorbeste clar cu ea ca nu e normal sa aiba un libidou atat de 'slabut'.

| BRG a răspuns:

Cu masajul a i încercat?

| 16.laura.16 a răspuns:

Poate nu o satisfaci... Te-ai gandit? Intreab-o ce-i place, discutati. Da, dragostea inseamna si daruire dar nu placere egoista!

Eu cred ca trebuie sa ai putina rabdare cu ea. Cred ca nu sunteti impreuna de foarte mult timp, nu? Incearca si tu sa fii mai romantic astfel incat sa o faci si pe ea sa te vrea. Alinto, cumpara-i flori, foloseste lumanari parfumate, fa preludiul mai lung... etc. Trebuie sa o faci sa se simta bine si nu obligata sa faca un lucru pe care nu-l agreaza. Cu fetele e putin mai greu, dar daca iti iubesti prietena asa cum spui, sacrificiile merita pentru. cate vei simti si tu mai bine alaturi de ea. happy

Nu esti singurul care a avut atata rabdare cu cineva, ba sunt care te-au si intrecut asa ca nu trebuie sa vezi lucrurile ca si cum dupa "indelunga asteptare" ea ar fi trebuit sa-ti ofere marea cu sarea. Poate n-a fost pregatita nici dupa cei 3 ani si ceva.
Asa cum a mai spus cineva, discuta cu ea. Intreab-o care e problema. E posibil sa treaca printr-o perioada mai proasta, sa aiba o problema pe care inca nu ti-a impartasit-o... Sunt sigura ca prin comunicare veti rezolva problema. Este posibil sa fie si putin mai timida in ceea ce priveste relatiile intime sau poate sa nu se simta foarte bine in timpul acestora. Vorbeste cu ea si afla cum o poti ajuta, de fapt cum va puteti ajuta pe amandoi. Mult succes!

Aaaa. Stiu ca pare stupid, dar exista anumite pilule contraceptive care scad libidoul. exemplu: yasmin. Desi sunt foarte populare in toata lumea, aceste anticonceptionale au niste efecte mai putin normale printre care: scaderea libidoului, stari depresive, somnolenta s. a. Nu trebuie exclusa varianta asta. Gasesti mai multe informatii despre yasmin pe site-urile straine (in cazul in care prietena ta ia Yasmin)

| smartdjs explică:

Suntem de 5 ani impreuna eu sunt un romnatic am incercat si cu lumanari parfumate uleiuri de masaj sa facem o baie romantica musica etc. nu vrea spune c anul ii plac am incercat, dar degeaba.

| smartdjs explică:

Angel atat timp cat fac orice pentru ea sa fiu tandru romantic afectos atent, si mereu sunt langa ea. Cu ce sa fiu eu de vina, daca ea nu accepta nimic si nu doreste nimic, am facut cum isi dorea ea si tot degeaba, in acest caz ce e de facut?

| smartdjs explică:

Apropo asteptarea mea a durat 3 ani si 7 luni pentru a face primul pas ea

| smartdjs explică:

Madalina nu foloseste pilole ci ma protejez eu, si am vorbit cu ea de multe ori cumunicam dar pentru ea subiectul relatile intime e tabu si nu pot vorbi prea multe cu ea intr-adevar e si oleca timida, nu are initiative absolut deloc si nici in pat la fel fara initiative e mai mult pasiva si eu cel activ(m-am saturat sa fiu asa) sincer am incercat sa vorbi, am propus sa mergem la o consiliere in relati e anul accepta asa ceva, e prea aroganta si orgolioasa si nu accepta alte pareri si sfaturi. Am si eu defectele mele recunosc si ea imi spunea ca sunt insistent, am ascultat-o si am luat atitudine ca sa fie bien dar tot la fel este ea

| smartdjs explică:

Madalina, nu foloseste pilule ci ma protejez eu, si am vorbit cu ea de multe ori cumunicam dar pentru ea subiectul relatile intime e tabu si nu pot vorbi prea multe cu ea intr-adevar e si oleca timida, nu are initiative absolut deloc si nici in pat la fel fara initiative e mai mult pasiva si eu cel activ(m-am saturat sa fiu asa) sincer am incercat sa vorbi, am propus sa mergem la o consiliere in relati e anul accepta asa ceva, e prea aroganta si orgolioasa si nu accepta alte pareri si sfaturi. Am si eu defectele mele recunosc si ea imi spunea ca sunt insistent, am ascultat-o si am luat atitudine ca sa fie bien dar tot la fel este ea

| angel_5676 a răspuns:

Eu cred ca tu esti de vina. De ce, iti poate spune doar ea...

| mrsolo a răspuns:

Wow, de cat timp sunteti impreuna, eu zic sa ii explici care cum sta treaba, spune-i ca vrei sa ai viata normala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parere: oamenii sunt diferiti, unii mai afectuosi, altii mai reci in a manifesta afectiunea. Daca pentru tine este important aceast mod de manifestare a afectiunii si nu poti fara ea, nu sunteti unul pentru altul. Un minim acord si multumire din partea ambilor trebuie sa fie. Citeste eventual cartea lui Chapman, despre limbajele iubirii http://www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=3922

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parere: oamenii sunt diferiti, unii mai afectuosi, altii mai reci in a manifesta afectiunea. Daca pentru tine este important aceast mod de manifestare a afectiunii si nu poti fara ea, nu sunteti unul pentru altul. Un minim acord si multumire din partea ambilor trebuie sa fie. Citeste eventual cartea lui Chapman, despre limbajele iubirii http://www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=3922

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea despre ceea ce simti tu si ca aceste lucruri duc la despartire; vezi cum va reactiona daca nu vrea acest lucru si te iubeste va incerca sa discute cu tine iar atunci ai o portita si incearca sa fi si tu putin mai pervers sa faci anumite lucruri pe care ea nu le-a mai simtit sa-i indeplinesti anumite fantezii, pe care ea poate si le doreste dar se simte jenata sa iti spuna, pentru ca fiecare om are fantezii; dar daca refuza, atunci mai ai doar o singura sansa adica un psiholog sau terapie pentru amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o fata de10 ani vreau sa ma placa cum pot?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ei dar eu nu-l iubeam pe fostul meu prieten...statem cu el pentru ca nu ma lasa in pace si pentru ca ma iubea prea mult...pare nasol dar e adevaru

| madalinne a răspuns:

Eu zic sa vorbesti sincer cu ea.are ea ceva pe suflet.mult succeshappy

| mihaela_8018 a răspuns:

Spune ca te iubeste... dar nu te doreste?
o fata poate sa iubeasca un baiat dar fara sa il doreasca doar daca il iubeste ca pe un prieten si nu ca pe un iubit!
cand iubesti o prs cu adevarat ai sta lg ea zi si noapte si ai face orice ca cel de lg tine sa fie fericit.
in cazul ei nu exista asa ceva...
incearca sa vb cu ea... poate nu esti ceea ce isi doreste, nu te iubeste dar te respecta asa cum esti tu.Automat e ea e nefericita si te face nefericit si pe tine.
iar o pauza ar fi buna pentru voi, asa iti dai si tu raspuns la unele intrebari, prin felul cum se va purta si cum v-a reactiona, si asa isi va da si ea seama cum ar fi fara tine...
avem o sg viata de ce sa ne chinuim?

Te iubeste dar nu ti se daruieste?
Asta inseamna ca nu te iubeste ca pe un iubit ci ca pe un prieten bun care a avut rabdare cu ea.Confunda iubirea cu respectul si obisnuinta.Lucru des intalnit...
Tu nu esti de vina cu nimic, prin simplu fapt ca ai intrebat aici inseamna ca te intereseaza si ca nu vrei sa o pierzi.
Incearca sa vb cu ea si sa ii propui sa luati o pauza, atunci iti dai si tu seama de ea si isi da si ea seama ce isi doreste cu adevarat...Nu are rost sa va chinuiti. Daca ea e nefericita automat esti si tu.
O singura viata avem, asa ca nu ar trebui sa ne permitem luxul de a ne bate joc de noi insine...

Spune ca te iubeste... dar nu te doreste?
O fata poate sa iubeasca un baiat dar fara sa il doreasca doar daca il iubeste ca pe un prieten si nu ca pe un iubit!
Cand iubesti o prs cu adevarat ai sta lg ea zi si noapte si ai face orice ca cel de lg tine sa fie fericit.
In cazul ei nu exista asa ceva...
Incearca sa vb cu ea... Poate nu esti ceea ce isi doreste, nu te iubeste dar te respecta asa cum esti tu.Automat e ea e nefericita si te face nefericit si pe tine.
Iar, o pauza ar fi buna pentru voi, asa iti dai si tu raspuns la unele intrebari, prin felul cum se va purta si cum v-a reactiona, si asa isi va da si ea seama cum ar fi fara tine...
Avem o sg viata de ce sa ne chinuim?