| keybyeTeQuila a întrebat:

Buna cum pot face dragoste si sa numi vada zonele intime? adica doar sinii sai vada dar zonele intime sa nu le vada cum pot face?

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de ce, ce au? Nu sînt ale tale? Doar sînii sînt? Mi se pare că esti puțin speriată, păi și pe unde vrei să bage? doar sînii și tălpile nu?

| DebbieVonBelial a răspuns:

Ia-ti o fusta mai lunguta si stai tu deasupra.thinking cred ca mergelaughing

| extream a răspuns:

Cumparati pantaloni cu gaura in fata

| Stitch92 a răspuns:

Le "astupi" draga!

| neutrino a răspuns:

Ceea ce vrei tu se numeste sex la minut, nu dragoste.

| Azµre a răspuns:

De ce ai face asta? ai vreo problemă ceva? care e problema? vrei discutăm în privat.

| Felys a răspuns:

Dorinta apare si cand un barbat priveste intimitatea unei femei, daca tu il pui sa faca cu tine pe intuneric, s-ar putea sa nu ai parte de rezultatul scontat, asa ca lasa jena la o parte si lasa-l sa-ti admire tot corpul indiferent cum arata, altfel se va duce la alta si tu vei ramane cu hainele pe tine

| Brâncuşi a răspuns:

Ii pui pascalaughing Doamne, de ce nu vrei sa iti vada? Ai vreo problema? De fapt este intimitatea ta, si nu avem noi dreptul sa stim, dar tu ai pus intrebarea, starnindune...

| Sheisshe a răspuns:

Nu potihappy

| FailL a răspuns:

Nu-mi*
sanii*
sa-i*

de ce nu vrei sa le vada? sa le vada, sa le atinga, sa le linga. lol.

apropo. daca ai labiile mici mai mari, si de aceea esti tu stresata, stai tu linistita. mai mult de jumatatea dintre femei le au asa, si sunt sunt foarte multi barbati care le adora fix asa.

| hellaw a răspuns:

Fa-o pe intuneric...:*

| alexsay21 a răspuns:

Ii pui ceva la ochii lui dar este o problema nu se stie unde nimerestehappy

| AndraDaPretty a răspuns:

Nu trebuie sa le vezi. Le vede iubitul tau

| AvrillTheBest a răspuns:

Pe intuneric laughing)

| C_Donca_Adrian_1978 a răspuns:

Pai nu-i asa hgreu ia-ti pantraloni pe tine faci o gaura si il inviti pe-acolo. :laughing)

| EnerGyBeAm a răspuns:

Nai cum trebuie sa deschizi portitele laughing

Întrebări similare