Sigur.Si eu sunt manelar...Mai nou toti se cred baieti vagabonzi.
sora mea a reusit sa il schimbe pe gagicasu` prin felul ei de a fi si uite ca relatia lor tin si acuma...Au 3 ani impreuna si pot spune ca daca nu eram eu care s-o sfatuiesc ce sa faca, ajungea la mainile tipului. Daca ai mama sau frate mai mare, comunica cu ei si spune-le ce ti se intampla, absolut orice si o sa vezi ca o sa-ti fie bine.
Pff. crede-ma ca de aia am apelat ..aici. ca nu prea vbesk cu ai mei
Aiurea atuncea...prietene n-ai care sa te sfatuiasca? Sau cu o persoana mai matura cu care te intelegi tu?
Atunci cand decizi sa fii cu cineva, inseamna ca il placi asa cum e. Nu incerci sa il schimbi! Daca nu iti place cum e, pur si simplu alegi altul.
Nu e deloc frumos. Plus ca s-ar putea sa nu reusesti sa il schimbi.
Nu este usor dar nici imposibil.Trebuie sa aveti incredere unul in altul si sa comunicati mult.Trebuie sa o iei usor nu sa ii impui toate intr-o zi. Spre exemplu daca fumeaza, poti sa-i zici sa o lase mai usor ca nu-i face bine si incetul cu incetul poate renunta la fumat.Nu te astepta sa renunte intr-o luna sau mai putin. Asta a fost doar un exemplu depinde de viciile pe care le are, succes.
De multe ori tu il schimbi pe el, si el te schimba pe tine, este complicat, daca stai sa te gandesti... dar daca il schimbi tine minte ca si el te va schimba
E grele cu relatiile astea
sa iti traduc: s-a rugat mult timp sa stea cu mine adica esti draguta
si cand ti-a zis ca vrea ceva mai serios => ca nu v-ati **** inca si cam ala e target-ul
Stai linistita! dupa o anumita perioada de timp se va lua si el dupa tine daca tine la tine.nu trebuie neaparat sa faci u ceva anume
Sincer nu prea stiu! incearca sa ii spui ca daca tine mult la tine sa devina cuminte daca nu vrea paraseste-l... dar oricum succes!
Ce fel de a vorbi ai, incearca sa renunti la "k" si prescurtari ca faci o impresie foarte proasta, crede-ma!