| mmhhhrrrrr12 a întrebat:

cum pot flirta cu baiatul pe care il plac?
el nu prea intra in vorba cu mine,desi pe unde e el incerc sa fiu si eu.
precizez ca de cateva ori,cand ramaneam la scoala in plus mereu statea si el si mai vorbeam,da' nu mult. Odata mi-a pus pixu' la fund,iar intr-o zi,la scoala m-a bagat toata ziua in seama ( unde mergeam eu,mergea si el,m-a piscat de picior [aproape de fund],s-a impins in mine,mergeam in clasa -mergea si el,daca mergeam la el in clasa sa cer ceva - ba spunea ca are el tot si nu ma lasa sa ies din clasa si multe chestii s-au intamplat in acea zi)
totul bun si frumos -chiar si cu o zi inainte :*
Dupa acele doua zile...
nu ma mai bagat atat de mult in seama,trecea pe langa mine si nu spunea nimic(desi ma intrebase inainte [in GLUMA]-DACA VREAU SA FIU CU EL -am inteles gluma (am spuns NU)...
Cu o zi in urma am avut o mini excursie in care fusese si el si ne-am oprit la o chestie unde ne invarteam in aer(m-am dat si eu si venise sa-mi spuna sa ma tin bine-si cum sa ma tin,si ma tinea de piciare,dupa urcase si el sa ma dea,a fost bine)
Noi ne cunoastem de mult timp,de la dansuri,dar nu tineam legatura deloc,doar cand s-a mutat anul asta la scoala mea.
Nu-mi dau seama daca ma place pentru ca o zi ma baga in seama MULT, in alta DELOC, iar in alta doar ZAMBIND.
Ma place?
si cum il pot baga mai mult in seama, fara sa isi dea seama ca il plac?
Multumesc.
dau Fundita :*****promit!crying

3 răspunsuri:
| BlackChocolate1 a răspuns:

Cum poate sa iti placa un baiat care iti pune "pixu' la fund"?! Intreb si eu...

| LovelyKitty2 a răspuns:

Hmm...pai de ce sa nu afle ca il placi? Ce ar fi daca i-ai spune? Din cate ai zis, sunt destul de sigura ca nu o sa zica nu happy Plus intrebarea aia in gluma, in gluma se spun cele mai adevarate lucruriwinking

| Immortal69 a răspuns:

Eu zic sa mergi sa vorbesti deschis cu el, gaseste tu un subiect sau ceva, dupa printre vorbe poti sa-i zici ca-l placi...