| alexandraheart19 a întrebat:

Buna cum pot intra intr-o discutie cu un baiat ce asteapta de la fata primul pas? sad Funda

7 răspunsuri:
| clickclicksnap a răspuns:

"Buna, ma intrebam daca mapoti ajuta cu ceva..."

| neutrino a răspuns:

Chiar daca vei merge la el si-l vei pupa, tot nu vei rezolva mare lucru cu un astfel de baiat.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Il intrebi ce face, il intrebi altceva, il rogi sa te ajute cu ceva... ii poti spune cam orice, injuratura sa nu fie laughing

| DonVagos a răspuns:

Pai acum incearca sa te bagi si tu in seama cu el... incearca sa ii ceri numarul de telefon si incearca sa ii spui sa se intalneasca cu tine ca ai nevoie de ajutor.
Pe parcurs incearca sa te apropi de el si sa ii spui ce simti pentru el.
Bafta!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Prin primul pas, eu ma gandesc la a flirta cu el. Nu te duce sa vorbesti tu cu el, trebuie sa o faca el. Tu doar da-i un impuls

| OnuOnulică a răspuns:

Intră pe "fachebok" şi dăi like la toate pozele apoi comment smug apoi te scoate de la prieteni dar tu continui să îi comentezi la poze smug apoi distribui orice a postat el smug apoi îţi dă block şi îţi faci alt cont smugwinking apoi continui aşa până te va place smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu ii zici "buna sunt x, bla bla. Te-am vazut nu stiu unde si ma gandeam sa voebim bla bla"". Abureli din astea, fetele sunt perfecte pentru discutii de genu'.