| Bogdan33B a întrebat:

Buna, cum pot sa accept faptul că sunt urat din punct de vedere fizic? Menționez că acest lucru mă afectează mult în societate atât la locul de munca cât și în familie!

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Vorba vine ca esti urat. Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu'. Banuiesc ca esti putin mai frumos decat dracu'. (Scuze Satana, asa e proverbul, nu am vrut sa zic ca esti urat sub nici o forma).

| minrest a răspuns:

Eu vad ca ai putea sa faci o conversatie interesanta unei femei, ca sa mai castigi timp in care sa o cuceresti, greutate in plus nu ai multa, ai loc de munca si locuinta, frumusetea barbateasca e ceva subiectiv; e posibil ca tocmai perceptia asta ca esti urat, coroborata ghinionul din prima relatie, sa te traga in jos.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Detaliaza. Cum te afecteaza in societate, la locul de munca si familie?

| Bogdan33B explică (pentru Ionut2025Tz):

Am primit multe refuzuri din partea persoanelor de sex opus, e și normal....sunt urat la aspect nu am o fata simetrică îs gras și scund.Realitatea îmi confirmă că nu sunt o persoana conforma cu standardele societății.La locul de munca, sunt marginalizat tot din aceasta cauză neavând posibilitatea de a evolua profesional.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Bogdan33B):

Ok, in privinta fetei si a inaltimii nu ai ce sa faci, dar in privinta greutatii nu ai nici o scuza. Ia atitudine si schimba alimentatia si efortul fizic si o sa vezi imbunatatiri.
Apoi sunt o groaza de carti pentru dezvoltare personala, nu le ocoli.
In ce priveste marginalizarea de la locul de munca, este subiectiva treaba. Daca iti faci munca cu profesionalism, si esti corect cu toti nu ai de ce sa fi marginalizat. Mai ales din cauza fizicului.