| Taylor9999999999 a întrebat:

Cum pot sa dovedesc unei fete ca o iubesc... va rog spuneti-mi, dau funda + vot. Multumesc

Răspuns Câştigător
| SimionAlexandru a răspuns:

Te salut :-)
Exista oameni mai buni ca tine, oameni mai rai ca tine, dar NICI MACAR UNUL, EXACT CA TINE.
Ce vreau sa spun cu asta?
Nu trebuie sa "incerci" sau sa te "straduiesti" sa "dovedesti" cuiva ca iubesti acea persoana. Iubirea este un sentiment. Se SIMTE. Nu se cumpara/vinde/demonstreaza.
Esti unic. Nu mai e nimeni ca tine. Sfatul meu, este sa alegi, ce doresti sa iti urmezi : Mintea? sau Inima/sufletul?
Inima/Sufletul, iti spune exact ceea ce iti doresti, si te-ar face fericit. happy
Mintea, nu face decat sa iti reaminteasca tot timpul ce a invatat de la scoala/tv/prieteni/societate : Nu pot, Nu acum, Nu ai voie, Nu e "normal", si alte minciuni de genul acesta.
Te sfatuiesc sa iti urmezi inima :-) Nu conteaza ce vor spune altii despre tine. Cand iubesti pe cineva, si cand iti doresti ceva cu tot sufletul tau...Merita tot efortul :-)
Iti doresc mult succes, si o zi superba in continuare :-)

4 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Rămâi cu ea.

| zurick a răspuns:

Un cuvant cheie:incredere.Un altul ascult-o dovedeste-i ca te intereseaza, nu fi gelos, surprinde-o si daca doresti intr-adevar sa o cuceresti renunta la prostii incercand sa fii altcinev, fii tu insuti si-ti va aprecia mai mult sinceritatea si ardoarea din inima ta decat vorbe luate de pe net. Sper ca te-am ajutat.

| Dariusuu a răspuns:

Prin fapte.

Arata-i cat de mult o iubesti...

O zi superba sa ai.

| Luchius a răspuns:

Sinceritate
Incredere
Respect
Sacrificii
Pe langa asta, surprinde-o cat mai des cu lucruri placute, care ei ii plac, arata-i ca iti doresti sa o faci cea mai fericita fata din lume, etc.