Nu reusesc sa inteleg cum ai putut sa stai cu el 2 ani, stiind ca nu doar ca se mai gandeste la fosta, dar o iubeste inca. Nu ai ce sa faci in privinta asta! Daca il iubesti, lasa-l sa fie fericit cu persoana pe care o iubeste cu adevarat, altfel o sa fiti doi nefericiti, nu doar unul(tu)!
Eu de fel sunt foarte geloasa si daca prietenul meu ar fi facut asa m-as fi certat foarte tare cu el, vorbeste cu el si spune-i sa aleaga intre tine si ea nu e frumos ceea ce a facut in timp ce e cu tine si te saruta pe tine sa se gandeasca la ea, aveti doi ani si ati petrecut timp frumos impreuna dar daca nu se mai poate asta e decat sa stai sa fii tu roata de rezerva nu cred ca iti prea place cred ca ii mai bine sa va despartiti nici nu stiu de ce a stat cu tine atata timp daca el se mai gandeste la ea, cumva te foloseste, cred ca femeiile merita mult mai mult de la un barbat si tu meriti ceva mai bun decat el, timpul o sa treaca si o sa-l uiti daca crezi ca o sa suferi pentru el dar nu merita, vorbeste cu el si hotarati-va ce o sa faceti. Bafta :*
Cum ai suportat 2 ani sa vezi ca iubitul tau inca suspina dupa fosta? e adevarat prima dragoste se uita greu, dar dc a inceput o rel cu tine daca inca se gandea la fosta.tu hotarasti daca vrei sa fii rezerva cuiva!
dar gandeste-te ca o singura viata avem
A stat cu tine sa treaca timpul mai e si porc i spune co iubeste fara suparare e un nesimtit si eu ca baiat n-am uitat-o pe fosta nu ma pun daca sunt intr-o relatie sa-i scriu romane de iubire asta nu e relatie, respect, eu spun lasa-l e clar ca nu te iubeste sta cu tine ca sa stea cu cineva daca aia o sal vrea o sara in bratele ei iar tu esti singura pacalita si suferii pentru ce? pentru unu care nu vrea so uite pe fosta draga mea mai bine acum decat in viitor sa suferi mai tarziu fa cum vrei tu http://liber-cugetatorii.blogspot.com/
Eu cred ca trebuie sa renunti la el pentru ca mai devreme sau mai tarziu va renunta el la tine. Daca in 2 ani de zile de cand este cu tine nu a putut sa o uite pe fosta prietena si inca o mai iubeste este clar ca tu nu prea ai ce sa cauti in lumea lui...pentru ca pe tine nu te va iubii niciodata si o sa faca comparatia mereu intre tine si acea fata. Mai bine renunti acum la el decat mai tarziu pentru ca vei suferii mai tare, iar acum el este cel care sufera, asa ca "dezleagal"
El sta cu tine numai sa te f*uta...
ca cineva sa renunte la persoana iubita nu e usor,
trebuie ca un timp indeluncat sa nu mai vorbeasca sau sa o vada pe presoana respectiva, iar restul timpu le va rezolva.
scuze daca te-am jignit cu ceva
Poi...eu iti zic sa ii spui adevartul :
Alege pe mine sau pe ea! cam asa ceva!
Si daca o alege pe ea asta este!
Faci sex cu el si ii trece. Si nu spune ca " Fetele nu fac asa ceva " pentru ca oricum o sati placa... daca nu cumva ti-a placut deja
Deci eu cred ca pe tine doar te-a folosit asa sa-i treaca lui timpu sa stie ca are pe cineva langa el! Eu iti zic sa-i spui despre ce ai vazut si sa-l intrebi pe cine alege pe tine sau pe ea.Cel mai bine i`ai spune tu ca vrei sa te desparti de el.decat sa o faca el! Bafta
Anonima17191 întreabă: