Nu il cauta fi indiferenta incearca sa fi mai rece cu el iar atunci cand va vedea ca esit indiferenta daca te iubeste il va deranja daca nu te iubeste o sa il doara exact undeva. sper sa te ajut ca stiu prin ce treci si eu am trecut prin asa ceva
Si esti intr-o relatie cu el? Sentimentele sint reciproce la voi. Exact cit tii la el atit tine si el la tine.Iti place esti cu el dar nu recurgi la tot felul de incercari timpite.Iti spun sincer ca, daca ar vrea sotia sa ma incerce si mi-as da seama ca-i de la ea m-as duce pina la capat de al dracului ce sint.
Daca este petrecaret si pune pe primulloc prieteni si nu p etine este clar ca nu esti importanta pentru el logic pacat de voi fetelor care cautati un baiat sincercare s ava iubeasca dar pacat ca nu stiti dupa ce criterii sa alegeti un baiat majoritate fetelor alegeti un baiat dupa aspectul fizic
Suna la tradati in dragoste sau test de fidelitate.Glumeam...nu stiu ce sa zic, pune o prietena de a ta pe care el nu o cunoaste sa il spioneze si spune-i prietenei tale sa se lege asa putin de el sa vezi ce reactie are, spune-i sa il intrebe daca are prietena, etc.
-- Pune o prietena sa il sune si sa intrebe diverse chesti sau chiar pe mess. Daca ai vreo prietena de care el nu stie si arata foarte bine pune`o pe ea sa vb cu el pe mess si sa se dea la el.Mai pe intelesul tau sa fie ca o ispita pentru el. Si daca cei 2 se inteleg si vor sa se intalneasca etc lasa treaba asta sa mearga pana la capat fara a te comporta ciudat. Comporta`te normal in continuare in timp ce ispita isi face treaba. Succes! Te pupic :*. --
Hmmmm...mda...
eu pot sa zic ca te inteleg destul de mult pentru ca si eu am trecut si poate mai trec prin situatii de genul asta...
dar o fata ti-a lasat mesaj sa fii indiferenta...si eu sunt de aceeasi parere.
daca-l va interesa isi va da seama ca greseste... daca nu, e clar ca nu merita...
mergi mai departe.fi puternica...
Sincer nu as vrea sa ma bag dar aceeasi problema am si eu eu am pus o prietena sa se dea la el si sa-l intrebe daca vrea sa stea cu ia si chiar astazi am facut chesti asta si daca ii va zice ca da vrea il las sa vad daca imi zice ceva si daca nu cand va trebui sa mergem acasa ii voi da papuci nu merita niciun baiat sa plangi tooti sunt doobitoci... poate acum il iubesti prea mult sa realizezi...dar intr-un final vei vedea ca e adv. Treaba ta incearca daca vrei dar e posibil sa ramai fara el! mi-e oricum as fi toot mereu plag si sufar pentru ca mereu geseste si ma face sa sufar