Pentru ca el ma ignora, si nu ma iubeste!
Eu nu inteleg de ce cautati sa va intoarceti in trecut?! de ce nu incerci sa iti faci o viata normala cu un nou iubit, o noua relatie? ciorba veche reincalzita nu mai e buna! Succes :*
Buna.Fostul asta inseamna ca te-ai certat cu el si ati decis sa o luati pe cai diferite.Pai uite un sfat stergei numarul de tel mess etc.Si iesi la shoping cum faceti voi fetele cred ca deai tei despartit de el ca nu mai avea bani.Scz glumeam revenind si incearca sa-ti faci un prieten nou la cum arata fetele nu cred ca nu te mai place nimeni.
Succes.Hai te pup**
Siu numarul lui, degeaba i-l sterg.:d :*
Daca nu te iubeste fa ce ti-am spus eu Si incerca sa fi ma tare.
E foarte greu!
Inteleg dar alt ceva n-ai ce face.El este un mare ret***** daca tea parasit macar nu incepeati ceva serios de la inceput.
Nu sti ce sa zic oricum fa-ti alt prieten banuiesc ca arati bine si imi mari sanse
Nu pot sta cu nimeni, ca ma gandesc doar la el!
Incerca sa te gandesti la alta cine un bait care l-ai placut inine de asta du-te la cumparaturi cu prietenele citeste o carte invata nust ce sa zic.
Ha Ha Ha.
Dar nu cu catuse de blanita, asa ati vine mai mult sa-l suni!)))))
Nu mai bine ma legi tu?
Cu cea mai mare placere, cati ani ai?
19
I-uzi,hai ca-i bine dar e o problema ..nam catuse!
Cumperi,daca tot vrei
Le folosim!
Daca-mi poti detalia in amanunt, sa stiu la ce pret sa cumpar
Cele mai scumpe!
Am si id si facebook si de toate.
Incearca sa-ti ocupi timpul cu altcineva. Incearca, si o sa vezi ca uiti! Baftaa! :*
Buna! Incearca sa fii cat mai ocupata astfel incat sa nu te mai gandesti atat de mult. desi pare greu ajuta...
Anonima17191 întreabă: