Tu esti o imatura ce cauti cu ăsta de 23 de ani? Si cînd el te invita sa i cunosti familia dai bir cu fugiții nu te duci, ce vrei tu pana la urma? Ca dai vina pe el, dar nici tu nu sti ce vrei draga Mădălina încurcă lume ce esti, ori vrei ceva serios cu băiatul ăsta ori daca nu lasa l, iti e frica sa nu te indragostesti, tu nici nu sti ce vrei sincer
Mai scoate din vocabular cuvintul gen ca suna ca dracu, gen el vrea sa i cunosc familia.
Sa spună mai concret ce înseamnă pentru el ceva serios, ca dacă nu înseamnă căsătorie, îți pierzi doar vremea și tinerețea cu el.
Buna.Din moment ce in ultima perioada ti-a zis ca vrea ceva serios, probabil s-a razgandit, fata de datile din trecut cand spunea ca nu vrea nimic serios. Intreaba-l pur si simplu daca e chiar asa cum spune, daca nu, nu mai pierde vremea.
Si nu, daca te prezinta parintilor nu doreste neaparat sa te ia de nevasta. Nu mai suntem in 1950. Eu am cunoscut mama a doi iubiti si nu s-a concretizat nimic, ne-am despartit la ceva timp dupa.
Păi el spune că da, gen că vrea ceva serios, și eu sunt așa că acum se comportă altfel, înainte nu era așa de Atașat de mine, acum e altfel
Daca el asa sustine, atunci nu ramane decat sa-l crezi pe cuvant si sa incerci o relatie cu respectivul. Spune-i ca nu doresti sa fii ranita si ca nu vei tolera un comportament care profita de tine.Succes.
Sigur el vrea să se însoare cu tine și de aia vrea să te prezinte părinților lui.
Dacă el te-a chemat să te vadă părinții lui ești foarte importantă pentru el.
Pai el are 23 de ani și eu 18
Dacă are 23 de ani și el e de 1 an cu tine și nu a încercat să caute alta eu cred că vrea să te ia de nevastă.
Alt motiv nu are unul de 23 de ani să prezinte o fată părinților.
1. Ar fi bine să-i cunoști familia odată ce ești prietena lui. Dacă o să faci așa și nu o să mai ieși cu el sau o să-i refuzi deciziile atunci te va crede o ciudată și nu v-a mai fi prieten cu tine.
2. De unde știi că o să suferi?
Ori ii plac baietii si te vrea doar ca prietena, ori este foarte rusinos sa faca primul pas, el de fel e timid tare?