| Andreeaaa12345 a întrebat:

Bună, cum pot să-mi dau seama dacă un băiat vrea ceva serios cu mine?
Mă cunosc cu un băiat de un an și ceva dar nu am încercat ceva serios, am ieșit doar asa și de o lună îmi tot spune că vrea ceva serios cu mine, dar faza e că, el mai mereu era genul care spunea că nu vrea sa-si facă relație, cum pot să-mi dau seama dacă vrea ceva serios? M-a chemat si pe la el gen să-i cunosc familia dar nu m-am dus că sunt cam indecisă cu el, nu vreau să mă îndrăgostesc si după să sufăr după el, mai ales dacă el nu ar vrea ceva serios.

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti o imatura ce cauti cu ăsta de 23 de ani? Si cînd el te invita sa i cunosti familia dai bir cu fugiții nu te duci, ce vrei tu pana la urma? Ca dai vina pe el, dar nici tu nu sti ce vrei draga Mădălina încurcă lume ce esti, ori vrei ceva serios cu băiatul ăsta ori daca nu lasa l, iti e frica sa nu te indragostesti, tu nici nu sti ce vrei sincer

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai scoate din vocabular cuvintul gen ca suna ca dracu, gen el vrea sa i cunosc familia.

| ania a răspuns:

Sa spună mai concret ce înseamnă pentru el ceva serios, ca dacă nu înseamnă căsătorie, îți pierzi doar vremea și tinerețea cu el.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce in ultima perioada ti-a zis ca vrea ceva serios, probabil s-a razgandit, fata de datile din trecut cand spunea ca nu vrea nimic serios. Intreaba-l pur si simplu daca e chiar asa cum spune, daca nu, nu mai pierde vremea.

Si nu, daca te prezinta parintilor nu doreste neaparat sa te ia de nevasta. Nu mai suntem in 1950. Eu am cunoscut mama a doi iubiti si nu s-a concretizat nimic, ne-am despartit la ceva timp dupa.

| Andreeaaa12345 explică (pentru dullcat):

Păi el spune că da, gen că vrea ceva serios, și eu sunt așa că acum se comportă altfel, înainte nu era așa de Atașat de mine, acum e altfel

| dullcat a răspuns (pentru Andreeaaa12345):

Daca el asa sustine, atunci nu ramane decat sa-l crezi pe cuvant si sa incerci o relatie cu respectivul. Spune-i ca nu doresti sa fii ranita si ca nu vei tolera un comportament care profita de tine.Succes.

| anonim3247 a răspuns (pentru Andreeaaa12345):

Sigur el vrea să se însoare cu tine și de aia vrea să te prezinte părinților lui.

| anonim3247 a răspuns:

Dacă el te-a chemat să te vadă părinții lui ești foarte importantă pentru el.

| Andreeaaa12345 explică (pentru anonim3247):

Pai el are 23 de ani și eu 18

Dacă are 23 de ani și el e de 1 an cu tine și nu a încercat să caute alta eu cred că vrea să te ia de nevastă.

Alt motiv nu are unul de 23 de ani să prezinte o fată părinților.

| sammie a răspuns:

1. Ar fi bine să-i cunoști familia odată ce ești prietena lui. Dacă o să faci așa și nu o să mai ieși cu el sau o să-i refuzi deciziile atunci te va crede o ciudată și nu v-a mai fi prieten cu tine.
2. De unde știi că o să suferi?

| AnonimDedicat a răspuns:

Ori ii plac baietii si te vrea doar ca prietena, ori este foarte rusinos sa faca primul pas, el de fel e timid tare?