| Yosifica a întrebat:

cum pot sa`mi schimb numele de pe messenger, dar sa vada si cei din lista mea numele nou, pls dau fundita la cel care imi spune tot ce trebuie sa fac!

Răspuns Câştigător
| Barbiiie95 a răspuns:

Dai clik dreapta la id-ul tau la Contact Details iti schimbi numele, dupa aia dai clik pe pagina lui x si dai la actions la send my contact details si tot asa la restul persoanelor din lista. Funda?

4 răspunsuri:
| Aleeecsaaa a răspuns:

Nu se poate straight face

| Jigsaw a răspuns:

Te bagi singura in lista,dai click dreapta pe tine,dai pe Contact Details, schimbi cum vrei, pe urma dai pe Actions, send my contact details

| Bellatris a răspuns:

Messenger-> Contact details-> Modifici apoi ok -> iti selectezi persoanele care vrei sa te vada (sau grupurile) apoi click dreapta-> Send my contact details.

| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Ok.trebuie sa deschizi msn,mergi langa fotografia ta de avatar si este numele tau vechi,langa disponibil este o sageata care deschide si statul tau(disp, invizibil, ocupat)si faci clic deasupra.este scris mai injos de statul tau schimba numele vizualizat, dai clic pe asta si apoi se deschide o pagina in care stergi numele vechi si scrii noul, dai salveaza sau ok si e totul facut. Spre ca te-am ajutat