Dai mesaj ca te desparti de el sa-i vezi reactia lui, creazati un cont fals de fb si vezi daca iese o intarnire etc iubirea e ceva rar in lumea noastra masculina, iubim rar si orice om isi da seama cand iubeste un barbat
Il anunti ca vrei sa renunti la relatie si in functie de modul in care va reactiona (probabil) vei putea sa tragi o concluzie pertinenta.
Cum vine asta? Poti elabora putin ideea ta.
Smulgi in mod sadic petalele unei flori, mormaind ca o drogata "ma iubeste, nu ma iubeste, ma iubeste...".
Saaau... Ii spui frumos ca ti-a intarziat menstruatia mult, te-ai dus la ginecolog si ti-a zis ca esti insarcinata in 3 luni, sunt tripleti si orice tentativa de avort te-ar putea omori. Apoi te intorci aici, si ne spui daca a mai zis ca-ti da papucii, sau a fugit direct.
Iar daca relații încă nu am avut?
Ii trimiti numar cu Anonim si te prefaci admiratoarea lui secreta. Daca cade in plasa, nu te iubeste.
Iti vand un pont. Mergi la masina sa ( daca are ) si ii spargi rotile, dupa ii dai mesaj gen ''iubire, eu am fost cea care ti-a facut ravagii, sper ca nu esti suparat pe mine''.
Daca te pocneste atunci dispari cat mai poti din viata sa de psihopat.
Daca te ia in brate si iti spune ''n-are nimic'', atunci stii sigur ca are ceva pentru tine.
beausingurlamasamea întreabă: