| Sucki a întrebat:

Buna, cum pot scapa de mirosul din zona intimă? Și din ce cauza este, vreau niște metode și sfaturi pana strâng niște bani sa merg la control, mulțumesc!

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil e o vreo infectie si aleia n-ai ce sa-i faci decat sa mergi la ginecolog s-o depisteze si sa-ti dea tratament.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu apa calda si sapun!
Daca miroase si dupa dusul zilnic, atunci este vorba de o boala cu transmitere sexuala, care deja a evoluat si produce acel miros.
Odata cu mirosul ar trebui sa ai si disconfort in zona labiilor sau la intrarea in vagin, ori durere, mancarime, usturime, la sexul cu penetrare.
Urgent la medicul ginecolog pentru investigatii medicale si tratament adecvat, atat pentru tine cat si partnerul de sex.
Din pacate, asta se intampla doar cand faci sex neprotejat si iei boli cu transmitere sexuala de la altii. Daca foloseati prezervativul, nu ati fi avut aceste probleme.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data ar trebui sa te prezinti la intr-un laborator de analize medicale, pentru a fi prelevata o proba provenita din secretia vaginala, pentru a se stabili prin analize daca exista vreun agent patogen (bacterie) si a fi determinata natura si provenienta sa. Doar daca vei poceda in modul prezentat, medicul de familie va reusi sa indice si sa prescrie un posibil tratament adecvat de a fi urmat. Multa sanatate!

| Sucki explică (pentru corbulalbrosu):

Am zis ca vreau un remediu Naturist sau ceva de moment, am precizat clar ca nu pot merge momentan la medic

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Sucki):

Laboratoarele de analize medicale sunt unitati cu specific medical, in care se efectueaza cele mai diverse analize recomandate de medici sau la cerere oricarei persoane prin care fiecare dintre noi reuseste sa-si testeze si monitorizeze starea de sanatate ori de cate ori are suspiciuni sau anumite stari mai aparte. Fara trimitere de la medic!

| Emilian65 a răspuns:

Spala zilnic, seara si dimineata cu apa si sapun, zonele intime care produc mirosuri neplacute.

| Sucki explică (pentru Emilian65):

Tocmai din cauza săpunului pot apărea aceste probleme, nu mai răspundeți decât sa Spuneti prostii

| Catrice a răspuns:

Nu ai asigurare medicala? Cu bilet de trimitere nu se plătește nici o consultație.
Sau banii aia sunt cadou pentru doctor? thinking

| Sucki explică (pentru Catrice):

Ca eu sunt proasta sa dau bani cadou, merg la privat pentru ca stau la țara și la cel de stat lucrează niște rude și nu vreau sa știe acele rude viața mea și sa mi aud vorbe in sat

| Mariavasile a răspuns:

Și eu am aceiași problema, odată cu începerea vieții sexuale s-a intensificat mai rău