| keybyeTeQuila a întrebat:

Buna cum pot trece peste o despartire? cum sa fac ca nu mai suport? multumesc

9 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Este un exercitiu pe care eu il recomand tuturor celor ce au probleme de acest gen si stiu ca da rezultate de fiecare data. Exercitiul nu este greu, este doar unul de imaginatie. Din anumite motive nu-l voi lasa aici, dar iti voi trimite pe privat id-ul meu si daca doresti si esti interesat sa-l pui in aplicare ma poti contacta.
Inca odata, nu este un exercitiu complicat, ezoteric, nu prezinta nici un fel de riscuri si a fost aplicat de multe ori inainte, de fiecare data dand rezultate pozitive.

| Demonull a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Ma sperii. exercitiu thinking freci menta in gradina ce exercitiu?

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Demonull):

Pentru tine va functiona cel cu menta. Este vorba despre un exercitiu de imaginatie care actioneaza asupra constientului si subconstientului pentru a produce anumite sentimente sau pentru a face alte sentimente sa dispara. Este un exercitiu asemanator folosit si in cazul fobiilor pe care am avut ocazia sa-l incerc cu cateva persoane si a dat rezultate foarte bune.
Creditele ii sunt oferite lui Derren Brown care a venit cu aceste idei.

| ViVi99 a răspuns:

Cauta-ti o alta jumatate. Este vara, deci automat este sezonul flirtului. Este pacat sa stai in casa si sa plangi, cand poti flirta cu o gramada de oameni.

| Madiitza a răspuns:

Trec prin aceeasi situatie, la inceput am incercat sa fac tot posibilul sa nu ma gandesc iesiind in oras, imi ocupam timpul.Dar a fost un esec, continui sa ma gandesc la el, in fiecare zii, la amintirii la tot..DOAR TIMPUL VINDECA RANILE! asa ca da timp timpuluibatting eyelashes
Bafta:*

| Ekcstsy a răspuns:

Rebound sex or rebound talk. Choose

| Bijouu a răspuns:

Buna,e greu un timp, incearca sa nu te mai gandesti la el, iesi cu prieteni in oras, gaseste un tel incat sa iti distragi atentia si sa iti ocupe tot timpul, poate nu era el jumatatea ta... daca vrei sa vb ca sa te descarci poti sa imi lasi un msj privat.bafta

| Parazit93 a răspuns:

Incearca iesi prin oras si sa ti umplii timpu happy si nu te mai gandii atat la ce o fost inainte ci la ce va fiwinking

Întrebări similare