Orice fata, timida sau nu, daca te place sau are cel mai mic interes fata de tine, va fi usor de cucerit. Tu ca barbat vei stii cel mai bine daca e loc de ceva intre voi sau nu. Daca vrea sa para felul timid sau poate chiar este, atunci raspunsul tau este sa fii romantic. O fata timida intotdeauna va rosi si ii va palpita inima mai tare atunci cand baiatul pe care il place ii aduce. o floare sa zicem...chit ca e culeasa de pe marginea drumului si de fapt arata cam ca o mica buruiana. dar e un gest facut pentru ea si crede-ma, orice de genul, va rupe putin din timiditatea ei. Daca vezi un zambet larg pe fata ei cand esti tu prin preajma...nu mai sta sa te gandesti cum sa o agati. Mai bine direct spune-i ca are ochi frumosi.sau ca e frumoasa. Fi tu cel "ne-timid" si va fi bine! Multa bafta
, problema este ca asa o vezi tu nu ca asa vrea ea sa para timida si spun lucru asta pentru ca tu esti ala care e timid , nu esti timid in general dar cand o vezi pe ea te pierzi si nu sti cum sa reactionezi, cat de agatat in situatia asta cu intimitatea ce'a mai buna solutie e sa fiti in gasca si sa vorbiti incearca sa faci glume sa o poti inveselii, daca e sa o prinzi singura cand pleaca spre casa incearca sa vorbesti cu ea si o conduci, cere'i id de mess vorbiti si pe mess incearca sa o inveselesti, cam atat. actioneaza numai astepta ca ti'o fura altu. bafta
Off baietii astia...incearca sa-i pari simpatic dar sa nu-i spui ca iti place de ea pentru ca fetele profita de asta o spun pentru ca sunt fata si iubitul meu a procedat la fel cu mine a facut in asa fel ca sa imi para simpatic si atunci cand a fost sigur ca il plac si-a facut curaj si iata suntem impreuna de fapt si despartiti dar ma rog poate ai si tu norocu' lui
bafta
Sunt o fire cu mult simt al umorului, vb cu ea pe mess si la tel de 3-4 ori pe zi cu ea! doar ca nujt daca si ea ma place. pentru ca eu o plac catusi de putin! si am si iesit cu ea, i-am cerut voie sa ma lasase sa pun mana pe marul ei si ea a zis NU! apoi eu i-am zis asa in gluma `` vai dar ce fetita rea esti`` iar ea mi-a zis ``daca as fi buna nu as mai avea nimic un frmec``