| alessia456 a întrebat:

Buna cum poti minti un baiat ca esti insarcinata cu el?

Răspuns Câştigător
| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Iti zic eu cum: Faci un test de sarcina, normal, de preferabil la testul Barza merge. Il faci ca si cum ai fi. Apoi iei un pix cu rosu si desenezi inca o liniuta dreapta imediat langa cealalta. 1 cm lasat spatiu. Daca ti se pare ca nu seamana culorile, mai dai un pic cu pixul si pe linia originala. Nu stiu cum ai putea sa duci minciuna asta pana la capat, dar pe moment si o scurta perioada de timp va merge! big grin

| astriddd a răspuns (pentru NoName0x0):

Nu ar trebui sa incurajezi chestia asta.

| NoName0x0 a răspuns (pentru astriddd):

E treaba mea ce incurajez sau nu! Fata a intrebat, nu stiu pentru ce motive... Poate ca vine 1 aprilie si vrea sa faca si ea o gluma frumoasa.

| astriddd a răspuns (pentru NoName0x0):

"o gluma frumoasa".

| NoName0x0 a răspuns (pentru astriddd):

O gluma reusita! happy

13 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Înainte să-ți răspund, vreau să știu pentru ce îți trebuie! Nu vreau să învăț pe nimeni de rău!
Sau să înțeleg prin întrebarea asta că nu ai luat nicio măsură aseară după mesajul meu?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Angycut ti-a raspuns frumos dar probabil ca meriti sa ti se raspunda cum ti-a raspuns GoodDay9. Intrebarea este de nivelul mahala si vorbele tale la fel. Nu stii nici carte. Scrii cu grave greseli gramaticale. Va meritati unul pe altul. Sper sa va stearga conturile.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Salontanul):

Uneori fac abstractie de raspunsurile date anteror, si mai nou nu raportez decat cei care ma ataca direct!
La medote din astea,, pacalesc parterul ca sunt gravida, ca sa raman cu el'' mai apeleza unele femei.Totul pana la vorba contrarie!

De limbaj e sa zic... Specific celor care ii dai un raspuns care nu ii convine!

| Salahadin73 a răspuns:

Ba, Oana Zavoranu, potoleste-te putin. Omu' are dreptate.

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea asemenea lucruri NU se fac!
Probabil baiatul ca cere dovezi (teste de sarcina, certificate de ginecolog...)
E un lucru mult prea serios. Apoi baiatul respectiv isi va pierde increderea in tine si e posibil sa nu vrea sa fie cu tine.
Daca vrei sa-ti apropii si sa fie al tau incearca alte medote!

| OldSoul a răspuns:

Daca vrei sa te desparti de el de ce nu o faci amiabil, acum daca tu vrei sa iti dea papuci instant... acctionezi corect,

| NoName0x0 a răspuns:

Mersi de fundita! Ai incercat? laughing

| kyliejenner a răspuns:

De ce ai face asa ceva?!

| Clausd10 a răspuns:

Dar daca el iti raspunde ca din cauza unei probleme din copilarie este infertil? pe asta ai judecat-o? Daca el are raspunsuri prin buzunare... cam rau. Iar GoodDay9 e prea bland. Vezi poate te da cu BMW-ul. In portbagaj!

Întrebări similare