| antoniaidk a întrebat:

Buna! Cum poți sa fi intr-o relatie cu cineva care nu te iubește? Ca sa iubești pe altcineva trebuie sa te iubești in primul rând pe tine. Pentru mine face totul, la orice ora oricand, ma iubește și ma pot baza pe el oricand.Nu am nimic de reproșat in privința asta, exceptând faptul ca se drogheaza, eu ii spun sa termine și nu ma asculta.Asta înseamnă ca nu ma respecta pe mine? A început sa urle la mine din cauza la asta in ultimul timp

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dacă partenerul nu te iubește te despărți, simplu

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Chiar asa de fraiera esti sa stai cu un drogat? Sau terminat băietii sau ce? Cum accepti un drogat lînga tine?

| Violleta2022 a răspuns:

"Cum poți sa fi intr o relatie cu cineva care nu de iubește?"

Din prostie, din disperare sau pur si simplu din materialism.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu poti. Iubirea cu forta nu exista.Iar despre viciul de a se droga nu prea ai ce face, decizia de a reveni pe linia de plutire trebuie sa vina din interiorul lui, nu de la factori externi (tu, prieteni, familie etc.) deoarece nu va tine decat temporar, obiceiul revenind exact ca un efect bumerang.

| dullcat a răspuns:

Si ai grija cu astfel de persoane, nu stii cand discutia poate escalada violent, riscand sa ajungi o victima.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai cum altfel decât prin atașament.
Uite,daca relația devine serioasa, lucrurile nu mai par atât de ușoare.
Intervin amintirile,momentele frumoase și te fac să privești distorsionat lucrurile,făcându-te sa ramai acolo.

Adevărat,asta așa e,însă multi intra in relații pe premisa că "mă voi vindeca eu cu timpul în relație " sau "Cu toate că mă urăsc,voi incerca sa ofer tot ce e mai bun din mine", lucru foarte greșit fiindcă produce frustrări și lovituri in ego când lucrurile nu ies așa cum trebuie.

Cat despre faptul că nu te asculta,e o chestie destul de delicata și o dependenta nu se vindeca așa ușor precum pare.Da,sunt și cazuri în care voința a fost mare și au reușit,însă probabil la tine el e mai slab de înger și de asta nu poate renunța sau da,tot ce e posibil sa nu te respecte.

Cât despre faptul că urla la tine,ar trebui sa te gândești bine la asta,de la un urlet la o palma, de la una la doua și tot așa, iar daca tu ii permiți asta, el va avansa in teren, ajungând la nivelul următor, violenta.

Bafta!big grin

| Marius22222222222 a răspuns:

Baaaaa se droghează e pa!

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu te asculta clar nu te respectă. urla la tine mai rămâne să iei bătaie și aia e