| maryy a întrebat:

Cum poti uita o persoana, si sa nu-ti mai amintesti de ea?sad

8 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Poate sfaturile de aici te vor ajuta

http://www.viatadeliceu.ro/......espartire/

| GyeBaek a răspuns:

Nu te gandi la ea.

| morena a răspuns:

Nu prea poti,daca chiar l-ai iubit! Totusi incearca sa-ti amintesti lururile urate pe care ti le-a facut,si sa-ti impui ca nu mai vrei! Fa-ti prieteni noi, si iesi din casa! Nu sta sa-ti plangi de mila, cauta-ti preocupari noi! Cu timpul vei vedea ca nu ai pierdut mare lucru!

| TotEu1993 a răspuns:

Buna.acum 2 saptamani ma.m desp si eu de persoana iubita.Am plans si ma.m jelit vreo saptamana. Orce as face tot la ea ma gandesc.Pana la urma ma.m resemnat ca nu mai pot fii cu ea.Intra si uh in conversatie cu alti baieti astfel o sa il uiti.Du-te cu prietenii tai prin oras, distraza-te, traieste-ti viata.Asta fac si eu acum, prietenii mi.au fost alaturi si ma.u facut sa uit acum si cand mai vorbesc cu ea totul este normal nu mai sunt fericit din potriva sunt super happy.Bafta

| Akira a răspuns:

Faci alte lucruri care sa-ti distraga atentia, si nu ramaneti prieteni pentru ca iti va fi si mai greu sa-l uiti.

| eusiatat_9429 a răspuns:

Pai nu prea poti sa nu iti mai amintesti, asta doar timpul o poate face, ce poti tu sa afci este sa incerci sa nu te mai gandesti la persoana respectiva, sa te intalnesti cu prietenii, mai pe scurt sa iti gasesti o ocupatie care sa iti distraga atentie

| litlledolleioanna a răspuns:

Distrageti atentia sau chiar daca iti aduki aminte de ea aduti mainte doar lucrurile rele doar de defectele lui si inceraca sa iesi ca pprietenii tai mai mult sa faci lucruri care sa te distraga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta altceva care ar putea inlocui lucrul la care nu vrei sa te mai gandesti. Ca de exemplu cand iti pierzi cainele pe care il iubesti iti iei altul...inceputul intotdeauna va fi greu indiferent de situatie...