| alinaWalina a întrebat:

Cum sa atrag baietii? Cum sa fiu o companie placuta? Si...cum sa fiu amuzanta? Stiu ca sunt multe intrebari dar... daca sunteti draguti sa imi si raspundeti, va dau fundita.
Ms:*:*

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

De ce nu te gandesti mai bine : Cum ar trebui sa fie ei ca saºmi placa?!

Tu trebuie doar sa fi naturala. Nu cred ca vrei sa devii jucarie in mainile cuiva, ca sa-i fi pe plac.

| yanny`s a răspuns:

Doar atat: increzatoare, delicata si naturala:*

| lavynika a răspuns:

Fi asa cum esti tu cu adevarat.Fi naturala si mereu cu zambetul pe buze.NU incerca sa fi amuzanta prin bancuri sau chestii dastea.Fi amuzanta prin ceea ce ejti.Mult succes:*

| madutza_dwdwlyna a răspuns:

Sa te placa un baiat bun trebuie sa fi tu insasi[ sa fi simpla] sa nu te dai drept altcineva...

Amuzanta poti fi Oricand, Oricum...Sa faci glume asa cum trebuie

Fi tu [ingrijeste'te ] Fi matura cu gandul:X.

| leonet09 a răspuns:

Ca sa te place cineva(baiatul pe carel placi etc.) trebuie sa fii mai,, alfel,, putin si sa nu te duci tu la baiat sa vina el la tine...

| TheCool a răspuns:

Din punct de vedere in care sunt baiat pot ajuta!
1)Incearca sa abordezi subiecte care le plac baietilor(wrestling, fotbal, curse)
2)Incearca sa iei parte la topurile lor de fete(sigur au dupa fata, par, proportii)
3)Incearca sa nu pari prea bagacioasa.
4)Incearca sa te imprietenesti cu un baiat dintr-o gasca mai retrasa (2-3 destepti si retrasi) si te vei imprietenii cu toti 3 si apot vezi mai departe cum merge!