Fa-i tu ceva diferit, ce ti-ar placea si vezi cum reactioneaza si poate data viitoare initiaza el si tot asa, Discutiile alea :si ce ai vrea sa mai facem in pat? Mi se par moartea pasiunii.
Discutii axate pe pareri, presupuneri sau dorinte care sa faca parte si ''sfera'' perversiunilor si/sau a fanteziilor sexuale, pot fi intretinute in orice moment al relatiei existente intre 2 iubiti adevarati. Cu putin curaj si o doza de tupeu ''rezonabil'', ai putea sa initiezi chiar tu discutia deoarece in mod absolut sigur iubitul tau nu va fi deranjat sa se angreneze intr-o astfel de conversatie. Succes!
Lasă jena deoparte și vorbește cu el deschis, așa cum ai scris aici.
Dacă e băiat descuiat, o să vă înțelegeți. Dacă nu... chiar nu contează ce și când vorbești cu el - mai bine cauți pe altul cu care să rezonezi.
Pai fi deschisa cu el. Când vine vorba de sex, bărbații nu au probleme în a discuta despre. Succes.
Fi deschisa cu el si comunicati. Spune-i tot ce ai scris aici fara nici o jena. Comunicarea este unul din cele mai importante lucruri intr-o relatie.
Ghici ce? Cel mai bun moment este exact în momentul desfășurării actului sexual...Calcăți pe inimă și preia inițiativa. Încearcă tot felul de jocuri, găsești foarte multe la sexshopuri sau chiar pe net.
Sigur
Totul trebuie discutat si facut pentru plăcerea ambilor parteneri. Iar chestii noi, cate o palma si dirty gen"impinge-mi-o" sau "da-mi-o " etc sunt binevenite