| laura93 a întrebat:

Cum sa fac sa il uit pe fostul? Am o relatie de 9 luni cu un baiat la care tin enorm de mult, dar totusi nu pot sa il scot din minte pe fostul meu prieten de care m-am despartit de aproximativ 10 luni. el renuntand la mine pentru alta.Mentionez ca el a fost "prima mea iubire" am vb 2 ani de zile cu el.mai mult am stat certati.nu am ajuns foarte departe cu relatie, nu am petrecut momente frumoase impreuna cu el. dar totusi nu stiu de ce continui sa ma gandesc la el.Atunci cand aduce cineva vorba de el parca nu mai sunt eu. Vreau sa il scot din gandurile mele, pentru ca simt ca imi insel iubitul gandinduma la el.Am un viitor frumos alaturi de prietenul meu, avem planuri de viitor si totusi sentimentele mele nu sunt in regula. Ce ar trebui sa fac sa nu mai ma gandesc deloc la fostul meu prieten? Sa il alung de tot din gandurile mele? Pupic:*

1 răspuns:
| roxypoop a răspuns:

Asta e putin mai greu, esti cu un baiat dar tie gandul la altul... inima iti arata mereu calea ascultati inima chiar daca il iubesti pe fost incearca sa uiti ca mai exista pentru a nu-ti mai face rau tie dar si prietenului tau actual chiar daca el nu stie la ce ti-e gandul tie eu cred ca, daca vaati facut planuri el tine mult la tine si isi da seama cand e ceva in neregula cu tine, si cand aduce cineva vorba de fostul tau iubit doar gandeste-te la el incearca sa ascunzi adevarul