anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum sa fac sa ma apropi d un baiat? imi place de el fff mult si nu stiu ce sa fac(eu sunt fata am 14 ani iar el are 15)imi place ff mult d el:X:X si nu stiu ce sa fac...nici nul cun ff bine, suntem amici, eu i-am zis ca-mi place de el, dar el nu si nici nu stiu daca are prietenacryingvreau sa fim prieteni mai buni sa ma placa si el macar putin.va rog ajutati-mabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal un baiat trebuie sa umble dupa o fata. daca nu iti spune nimic e pentru ca nu e interesat in tine.nu mai insista pentru ca o sa arati ceea ce ii vei inspira e doar mila. daca il iubesti cu adevarat nu umbla dupa el incearca sa ii arati ce esti tu sa te cunoasca pe dinauntru. respectivu va ramane impresionat de cum vb cu el incearca sa gasesti subiecte interesante.cand nu vei fi cu el isi va da seama ca nu poate sta fara tine. uimestel in fiecare zi, dar nul sufoca cu prezenta ta.
incearca sa nu stai mult cu el ...succes¡¡

5 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Incearca sa te "apropi" cu doi i, mai baga si ceva cratime pe ici, pe colo, si-ai sa vezi ca distanta nu ti se va mai parea atat de mare.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi depinde sa stii ca eu am 11 ani habar nai prin ce am trecut mo parasit o fata si de atunci am inteles.gandestete cei place sa faca si chestii din astea dacai place eu stiu poate fotbalu. apoi intereseaza-te doar de un meci nu mai multe ca dupa aia spune ai vazut meciu ai vazut meciurolling on the floorsi apoi baga asta intr-un subiect si o sa vada ca te potrivesti si tot asa astepti o zi mai bagi la subiect ceva cei place si tot asa pana vezi ca sta destul de mult timp cu tine si abia atunci vine momentu sal intrebi vrei sa mergem la un suc da fara sa insisti si tot asa dupa aia il mai inviti si va tinetzi de mana si tot asa pana cresti amandoi cu un an si apoitreceti la alte trebuie cum ar fi sarutatu si chestii din astea sper sa fie de ajutor sfatu meubig grin big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ajutati-ma va rog si pe mine
o fata mi-a zis ca ma place dar ii mai place de si alti 3 baieti si nu stiu ce sa fac ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa broken heart

| spiceontheparty a răspuns:

Intreaba-l daca are prietena dar fara sa fi directa

| bogza a răspuns:

Eu sunt Baiat si stiu cum gandesc baietiilaughing) Eu am avut niste ex din astea dar iti spun eu laughing, baiatu rar ezita sa-l saruti
tongue