Uni intr-adevar se plictisesc super repede! Daca mai tine la tine arata-i ca daca nu mai vrea tu poti s -a termii mai repede ca el, arata-i ca nu-ti pasa dar nu exagera, nu te pune pe la colturi si incepe sa plangii. Unora baieti dupa ce se despart de prietenele lor le place sa le vada suferind! Chiar daca el te place, dar nu mai vrea sa fiti impreuna incearca sa treci mai departe, nu e prea usor dar doar cu placutul nu prea rezolvi nimic!
Draga mea ancuta nu privi in urma se vede clar ca baiatul asta doar s-a jucat cu tine...nu te merita.mai sunt baieti viata merge inainte ...nu e aicia capatul de drum o sa-ti gasesti si uh pe cineva care sa te inteleaga si sa te iubeasca neconditionat baftaa funda?
Poi dupa parerea mea u nu te mariti cu baiatu asta acum, asa c relax. Si inca ceva baieti gasesti la fiecare colt de strada da fete ca tine poate nu. Asa ca fi optimista treci mai departe. Si daca chiar vrei sa vezi daca mai tine la tine incearca sa il faci gelos
Vrei sa stii care este adevarul? vezi ca e dur... nu mai tine la tine, daca nu ai dat papucii niciodata pana acum, sa stii ca felul in care ti-a spus-o el a fost frumos, pentru a nu te supara, gandeste si tu putin. Asta e viata, pui capat si treci peste, nu ai ce face, incearca sa uiti, nu te mai vrea, nu te mai vrea ce sa faci. O sa plangi si iti va fi greu sa treci peste dar candva vei trece, daca chiar il iubesti va fi mereu in inima ta aceasta tristete, dar trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca "asta este". Acum 2 ani si eu am trecut prin asta, el a zis ca tine la mine, dar crede ca nu mai e ca odata, am sperat ca va veni din nou, dar nu, asa ca aceste "mai tin la tine..." dupa despartire, sunt pretexte pentru a-l lasa in pace, crede-ma stiu si imi pare rau