Pai ar trebui sa dai mai multe detalii despre voi ca sa iti dau un sfat. Incearca sa vorbesti cu el, sa reluati acea relatie de prietenie pentru inceput.
Buna, conteaza motivul despartirii. DAca nu ai gresit cu nimic si el a vrut asa, atunci accepta realitatea si asta e, incearca sa il uiti. DAca tu l-ai lasat pe el sau ai fost de vina, atunci cauta-l, spune-i ce simti si intreaba-l daca mai exista o cale de impacare pentru. voi, cum ti-am spus depinde de cauza despartirii... voi stiti ce a fost intre voi, daca se mai poate face ceva sau nu, bafta!
Si eu trec printr-o experienta asemanatoare:adica mi-a dat papuci si acu vrea sa se impace cu mine cu mine ...ma rog si eu vreau sa ma impac cu el
mai daca il iubesti spune-i ca-l inca il mai iubesti si ca ti-e dor de el si sigur ca asta il va pune pe ganduri
daca ai spune si de ce v-ati despartit ar fi ok
Ar trebui sa ii arati ca tu inca il iubesti(daca il mai iubesti)si sai aduci aminte d momentele voastre frumoase, sa vb cu el...
Daca ai gresit u cereti scuze, mai roga o prietena 2 sa ii zica lui ceva in genu:hai ca ii pare rau, ca te iubeste, etc si daca pana la urma nu vrea asta e viata u trebuie sa mergi inainte si alta data sa nu mai repeti ce ai facut, iar daca el a gresit si u te ti dupa el mai bine las-o balta nu prea cred ca merita sa alergi dupa el, vei trece si peste asta
anonim_4396 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: