| yourangelanairam a întrebat:

cum sa fac sa ma iubeasca prietenul meu sa fie ca la inceput :*

6 răspunsuri:
| vivigirl a răspuns:

Petreceti mai mult timp impreunahappy. Si daca te deranjeaza ceva la el spune-iwinking comunicarea este importanta happy.

| Spufff :x a răspuns:

Comporta. te si tu ca la inceput happy

| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Nu stiu.

| Laviniaa a răspuns:

Pai dragostea cea mai frumoasa este la inceput! Cu timpul. lucrurile se schimba, el se obisnuieste cu tine si crede ca nu mai simti nevoia sa-ti demonstreze ca te iubeste tot timpul, dar asta nu inseamna ca sentimentele lui s-au schimbat! Daca simti ca s-a racit, spune-i! Comunicarea este foarte importanta intr-o relarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca relatia voastra s-a racit si u crezi ca nu mai este ca la inceput incearca sa vorbesti cu el de aceasta treaba inteabal ce s-a intamplat de ce nu mai este ca la inceput sau gandeste-te poate iai gresit fata de el si din cauza asta poate fii asa. Fa ceea ce faceai inainte cu el, comportamentul de atunci, vorbe frumoase, pune mai mult suflet la sarut ca asa am patit si eu am procedat fix cumtiam zis si tie fa ca mine si va fi bine.succes

| bubulinanfe a răspuns:

Eu sunt cu un baiat de 3 ani si nu prea ma mai iubeste. adica radem glumim comunicam cand nu ne convine ceva.dar degeaba tot ce stie aia face daca ii spui ca il iubesti mereu sau lucruri frumoase se invata si o ia in cap si face ce vrea din tine " lasa ca proasta asta e moarta dupa mine " am incrkat toate metodele posibile INDIFERENTA e singura cale daca nu asta ee.inseamna ca nu a fost niciodata pentru tine si nu trebuie sa te stresezi atata daca el nu te mai iubeste mai sunt 2034895867409294 de baieti pe planeta asta. bine ca stiu textul " da dar eu p el in vreau p el il iubesc " dar o sa iti dai seama mai tarziu