| danielutzica a întrebat:

Cum sa-i mai explic prietenelui meu ca nu ma simt pregatita pentru a-mi incepe viata sexuala? Avem 3 luni impreuna si el vrea sa facem dragoste. El nu a mai facut nimic cam vreo 7 luni si imi spune ca simte ca explodeaza. Pe o parte il inteleg ca a avut o viata sexuala activa, dar nu ma simt inca pregatita. Ce sa-i spun? Tin la el mult.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita si nu iti doresti in acest moment. Daca tine cat de cat la tine, va fi absolut suficient si nu va mai aduce vorba multe luni de zile. Probabil nu are in gand o relatie prea lunga, altfel nu exista nici o explicatie pentru care se grabeste atat de tare. Explicatia ca explodeaza este mincinoasa, puerila si umilitoare. Orice barbat se abtine atat cat vrea el, cat crede ca merita femeia de langa el. Exista doua posibile explicatii pentru acre un barbat afirma ca explodeaza: este un pampalau incapabil sa-si controleze hormonii sau nu da doi bani pe partenera lui si incearca sa o forteze sa ajunga repede in pat, fiind singurul lui scop.
Poate partenerul tau a facut doar o eroare din lipsa de experienta si de educatie (mai ales daca este foarte tanar). Dar, orice barbat normal s-ar replia imediat daca i-ai spune, simplu, fara prea multe explicatii ca nu te simti pregatita.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici ca nu esti pregatita asa cum spui la aceasta intrebare si daca nu vrea sa te inteleaga lasa-l sa isi vada de viata lui.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ar ține la tine nu ți-ar propune după 3 luni de zile.
Îl interesează relații bazate pe sex. Nu ești pregătită, nu faci și pace.
Pa, pa.

| elasexygagica a răspuns:

Maine sau poimaine te va parasi, baiatu stie ce vrea si nu pierde timpu, imi placelove struck

| sebastyancuidiny a răspuns:

Pai... el unu are dreptate, tu il exciti numai cand il saruti, ii vorbesti. E urat sa fii tinut pe "uscat", incearca sa-l satisfaci fara sa te dezvirginezi, explica-i ca asta e singuru lucru pe care-l poti face la momentu asta.

| MarTZius a răspuns:

EU am 1 an si 10 luni de cand sunt cu prietena mea si nu am facut nimic pentru ca nu e pregatita si nu avem de ce sa ne grabim atat timp cat stim ca vom ramane mereu impreuna, asa ca nu o face inca.deocamdata el trebuie sa iti demonstreze ca este cu tine pentru ca te iubeste si isi doreste sa continue cu tine mai ales ca tu esti virgina. daca tine la tine cu adevarat va astepta, iar daca nu inseamna ca nu te merita.winking

| AdinaCrissa a răspuns (pentru MarTZius):

Am o nelamurire? Chiar sunt baieti care pot astepta 2-3 ani(fara sa se duca cu altele)?

| danielutzica explică (pentru AdinaCrissa):

Buna intrebare winking

| MarTZius a răspuns (pentru AdinaCrissa):

Sincer e foarte greu sa faci acest lucru dar un baiat care iubeste poate sa astepte 1 an cu siguranta, dar problm e ca in ziua de azi e cam greu sa gasesti asa baieti.eu iubesc cu sufletul si pun mult suflet intr-o relatie si asta te ajuta sa astepti dar depinde si de cealalta persoana.

| AdinaCrissa a răspuns (pentru MarTZius):

Inteleg. Multumesc pentru raspuns! kiss

| Barbiiiiee a răspuns:

Nu e bine.Toate chestiile astea treuie sa vina de la sine.in niciun caz nu trebuiesc cerutee.ai grija. daca te iubeste te asteapta cat timp va fi nevoie si te va intelege.incearca sa vb cu el, spune-i ca nu te simti in stare si o sa vezi daca intr-adevar te iubeste va fi de acord.si daca vei accepta tu,fii sigura ca e baiatul pe care il vrei, nu face prostia sa o faci cu el si apoi sa va despartiti, asa ca eu zic sa mai treaca timpulkiss succees

| вèiiiвiii a răspuns:

Daca te iubeste iti va fi alaturi, o relatie depinde mult si de viata sexuala e o nevoie care si-o doreste. Acceasta actiune nu se petrece ceva de genu 'Hai', tresa te lasi purtata de val atunci cand va fi momentul potrivitwinking se va intampla kiss
Eu iti spun multa bafta si sper ca te-am ajutatwinking
Fundabatting eyelashes?

| iulia745 a răspuns:

NU te culca cu el doar pentru ca ti-o cere! Fa-o atunci cand esti pregatita, nu din repezeala, sau ca sa ii faci lui pe plac, caci atunci o sa ramai cu un gust neplacut, crede-mawinking Explica-i ca inca nu esti pregatita si sunt sigura ca daca te iubeste o sa te astepte, si daca nu, ei bine macar iti dai seama ce fel de persoana e. ps: Spune-i ca il iubesti, dar sa se gandeasca si la tine, nu doar la nevoile lui fiziologice.

| ciwpix a răspuns:

Poi...daca si el te iubeste si tine la tine cum faci tu,ar trebui sa inteleaga. Spune-i k nu esti pregatita pentrua face pasul asta, si daca te iubeste cu adv sa astepte pana cand esti pregatita, ca sa nu crezi ca sta cu tine doar pentru asta... Pupici:*

| DxQ a răspuns:

Ca esti pe stop

| danielutzica explică (pentru DxQ):

Cat pot sa fiu pe stop?

| pisicuta20 a răspuns (pentru DxQ):

Nu poti fii tot timpu pe stop.winking

| JessieH a răspuns:

Draga Daniela, in primul rand pot sa incep cu cliseul "daca te iubeste te va intelege ", in general asa e, dar explica-i exact cum simti, natural de ce nu te simti pregatita si cu cat esti pusa sub presiune mai mult cu atat poate te "indepartezi" de gandul ca o vei face, devii mai speriata si multe altele. Sper ca ti-am fost de folos. Take care

| Mihaellaa a răspuns:

Buna,prin acelasi lucru trec si eu, cu toate ca noi avem 9 luni impreuna... tot incerc sa ii explic ca nu sunt pregatita,ca nu vreau,si ma intelege,imi demonstreaza ca tine la mine asteptandu-ma. I-am zis ca daca simte nevoia sa se duca la una sa se simta bine ca nu ma supar,dar cu conditia sa nu isi faca relatie. A spus ca prefera sa ma astepte pe mine dar ca spera ca nu va mai dura mult. II poti spune si tu prietenului tau cum i-am spus eu. Sper ca te-am ajutat. Si,daca nu te simti pregatita,nu o face din obligatie, poti regreta mai tarziu, sa o faci cand esti tu sigura ca vrei si cand simti nevoia.

| pisicuta20 a răspuns:

Mai bine mai astepti, sa mai treaca ceva timp. aveti dabea 3 luni impreuna si sa nu regreti mai tarziu. si apropo cati ani ai tu si el?